Automatické dveře
Praha

Firma Manusa CZ poskytuje systém automatických vstupních
a posuvných dveří. Nabízíme komplexní servis od výroby, přes dopravu, montáže až po případné opravy a revize. Automatické dveře Praha.

Nacházíme se v Praze, ale dveře realizujeme pro celou ČR. Neváhejte se na nás proto obrátit s jakýmkoliv přáním či dotazem.

Automatické dveře Praha

Systém automatických dveří je možné přizpůsobit jakýmkoliv požadavkům na vstup. Dveře mohou být centrální posuvné, stranové posuvné, centrální čtyřkřídlé, stranové dvoukřídlé, kruhové a obloukové, panikové nebo hermetické.

Výběr záleží čistě na vás, avšak vám samozřejmě se vším rádi poradíme a představíme výhody i nevýhody jednotlivých typů automatických dveří. Každý typ dveří je totiž vhodný do jiného prostoru a odpovídá různým potřebám. Díky našim dlouholetým zkušenostem dokážeme vždy doporučit to nejlepší řešení přesně na míru.

Výhody automatických dveří

Automatické dveře Praha představují komfortní, bezpečný a moderní dveřní systém a umožňují pohodlný bezbariérový přístup velkému množství osob. Zároveň jsou skvělým řešením při úspoře energie a ochraně osob a majetku.

Společnost Manusa CZ je českým zástupcem španělské firmy, která dodává systémy automatických dveří do více než 50 zemí světa. Sídlo společnosti se nachází v Mikulově, ovšem v roce 2013 byla otevřena také nová pobočka v Praze. Dnes jsou automatické dveře nejen v lokalitě Praha, ale jsou distribuovány po celé ČR.

Hledáte spolehlivého dodavatele automatických dveří?

V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat!





    Služby

    Co můžete očekávat od spolupráce s firmou Manusa CZ?

    Automatické dveře Praha 1

    Díky našim mnohaletým zkušenostem jsme schopni pružně reagovat na jakýkoliv požadavek týkající se automatických dveří. Dveře dodáváme do budov, obchodů, hotelů či vlakových nádraží, ale je možné je dosadit téměř kamkoliv.

    Naší hlavní prioritou je spokojený zákazník, tudíž se vám budeme snažit co nejvíce vyhovět. Klademe důraz na kvalitu a v případě poruchy okamžitě poskytneme servisní služby. Samozřejmostí je záruční lhůta, která je v případě automatických dveří 48 měsíců.

    Vybavení automatických dveří

    Naše automatické dveře Praha disponují mnoha vlastnostmi a funkcemi. Patří mezi ně např. detekční mikrovlnné radary nebo infračidla pro automatické otevírání, bezpečnostní fotozávora proti sevření osob, automatické elektromechanický zámek, přídavné zámky do podlahy, ovládací panel pro volbu režimů, komunikační interface či externí klíčový spínač a dálkové ovládání.

    Typy křídel a pohony

    Klientům nabízíme několik variant křídel a druhů pohonů. Mezi typy křídel se řadí např:

    • hlavní profil
    • automatický zámek
    • kryt pohonu
    • přenášecí ramena
    • vozíky
    • motorová jednotka

    V rámci pohonů máte na výběr ze tří variant. První variantou je pohon ACTIVA, který je nejtenčí a disponuje všemi funkcemi. Je možné jej využít pro interiéry i exteriéry a také pro stranové i centrální dveře. Druhou variantou je Pohon VISIO, který nabízí nejvíce funkcí a je vhodný pro teleskopické, centrální i stanové dveře. Poslední variantou je pohon TORO, který má nejvíce využití u těžkých dveří a staveb výjimečného charakteru.

    Automatické dveře Praha.

    Spolupráce

    Při práci klademe maximální důraz na kvalitu a přání zákazníka.

    Zkušenosti

    Na trhu působíme již mnoho let, během kterých jsme nasbírali zkušenosti potřebné k nabídnutí špičkového servisu.

    Kvalita

    Kvalita je pro nás jednou z hlavních priorit, a proto si dáváme ve všech krocích naší práce maximálně záležet.

    Komplexní služby

    Zastaneme výrobu, montáž i servisní služby automatických dveří. Zkrátka komplexní servis od A do Z.

    Doprava

    Samozřejmostí je doprava hotových dveří až na místo určení. Nemusíte se tak o nic starat a vše můžete nechat na nás.

    Záruka

    Na naše automatické dveře neplatí tradiční záruka 24 měsíců. Platí na ně totiž záruka 48 měsíců a v případě poruchy je oprava zdarma.

    Poradenství

    V případě zájmu poskytujeme nezávazné konzultace a poradenství. Neváhejte nás kontaktovat.

    Centrální posuvné dveře

    Lineární centrální posuvné dveře nabízí jednoduchý systém otevírání, který patří mezi nejoblíbenější. Otevírání je rychlé, plynulé a snadné a také má výborné těsnící schopnosti.

    Posuvné dveře také nabízí atraktivní design, různobarevné provedení a tichý a bezproblémový chod motoru. V případě zájmu se nás neváhejte zeptat na více informací.

    Kruhové dveře

    Kruhové dveře jsou ideálním řešením pro vstupy, kde je požadována vyšší frekvence pohybu osob, než jakou je schopen pojmout turniket. Společně s použitím tepelné clony nabízí minimalizaci tepelných ztrát.

    Automatické dveře Praha.

    Centrální čtyřkřídlé teleskopické posuvné dveře

    Tyto dveře se skládají ze čtyř plně synchronizovaných křídel. Poskytují extrémně široký vstup, proto jsou vhodné např. do autosalonů, kancelářských úseků, vstupů do konferenčních sálů, veřejných budov, nemocnic či nákupních center.

    Křídlové dveře jsou velmi elegantní a tichou variantou automatických dveří.

    Hermetické dveře

    Díky speciálnímu pohonu a těsnění jsou funkce hermetických dveří povýšeny na nejvyšší úroveň. Nejčastěji jsou využívány např. na operačních sálech či místech, kde je kladen důraz na hygienu.

    Automatické dveře Praha 2

    Automatické dveře Praha, vyhoví i těm nejnáročnějším požadavkům.

    Potřebujete poradit?

    Jestliže na nás máte jakýkoliv dotaz či požadavek, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na spolupráci.


    Další služby

    Pohony
    Vybavení automatických dveří

    Nabízíme nezávazné konzultace i poradenství.

    MANUSA CZ
    Zakouřilova 182/67
    Praha - Chodov 149 00

    Automatické dveře
    Křídlové dveře
    Posuvné dveře