Posuvné systémy

zdvižno-posuvné HST dvere

Miestnosti plné svetla, blízkosť prírody, žiadne bariéry a optimálne využitie priestoru sú nové perspektívy v interiérovom dizajne. Veľké okná odstránia všetky obmedzenia, šetria miesto a vytvárajú voľný priestor vo vašom domove. K tomu pomáha aj vhodný typ dverí, ako sú HST, známe ako zdvižno-posuvné dvere.

PSK-sklopno-posuvné okná a dvere

Posuvné dvere PSK majú podobný systém ako zdvižno-posuvné dvere (HST). Rozdiel je v tom, že dvere sa nepohybujú po súbežnej koľajnici, Sú teda vhodné tam, kde nie požiadavka na bezbarierový systém HST.

Exteriérové žalúzie a posuvné dvere

Exteriérové žalúzie sa stáva čoraz populárnejšou voľbou pre domácnosti. Ľudia ich väčšinou inštalujú na posuvné dvere, môžu byť však použité aj vstupných dverách. Je to skrátka skvelý doplnok bývania.

Sú zdvižno posuvné dvere bezbariérové

Bezbariérové zdvižno-posuvné dvere sú dôležitým faktorom aj pre verejné budovy. Využívajú sa aj v sanitárnych zariadeniach, zdravotníctve a v obytných oblastiach.

Sklopno posuvné dvere majú prah

Okrem svojej funkcie otvárania umožňujú sklopno-posuvné dvere aj vetranie, čím poskytujú ventiláciu miestnosti pri udržovaní vysokej úrovne bezpečnosti.

Bezpečné posuvné dvere

Presklené posuvné dvere a okná sú na pohľad esteticky príjemné, pretože prepúšťajú do domova dodatočné svetlo a často sa otvárajú smerom na terasu. Netreba však zabudnúť aj na bezpečnostné riziká.

Zdvižno posuvné dvere a plisovaná sieťka

Otravný hmyz dokáže narušiť pokojný spánok v priebehu pár sekúnd. Obzvlášť v lete sa mu to darí najviac. Ak máte zdvižno-posuvné dvere a pomocou nich vetráte, ani sa nenazdáte a zrazu ho máte plný domov. Našťastie, je tu riešenie v podobe plisovanej sieťky, ktorá dokáže obmedziť hmyz natrvalo.

Čo je lepšie HST alebo PSK

Posuvné systémy HST a sklopné a posuvné dvere sú excelentnou, technologicky vyspelejšou alternatívou pre tradičné terasové dvere. Veľké sklenené plochy prepúšťajú do miestností nielen výrazné množstvo slnečného svetla.

Podporná konštrukcia pod HST portál

Inštalovanie zdvižno-posuvných HST dverí môže byť zábava. Taktiež to však môže byť výzva, ak nie ste pripravený na všetky drobné detaily práce. Zatiaľ, čo niektorí ľudia sa rozhodnú nainštalovať si ich sami (neodporúčame).

Pomôžeme Vám?
Prosím čakajte...
Nahrávám súbory na server (0/0)
Posielam správu