Požární technika KOMET s.r.o.

OZNÁMENÍ:

Vážení zákazníci, dodavatelé.
Po dlouhých letech poctivé práce se ze zdravotních důvodů rozhodl opustit naše řady vedoucí výroby p. Milan Červinka, tímto děkuje všem zaměstnancům, zákazníkům a dodavatelům za spolupráci.
Veškeré kontakty na firmu zůstávají v platnosti, agendu vedoucího výroby přebírá p. Jiří Bošina.
Požární technika KOMET s.r.o.
 

Opravy a modernizace požární techniky

  • Kontrolujeme, opravujeme a prodáváme pojízdnou, přenosnou i ruční požární techniku
  • Vyrábíme speciální kontejnerové systémy
  • Opravujeme, kompletujeme a modernizujeme hasicí techniku

V boji proti živlům je potřeba vždy znát nejnovější prostředky. Proto se zabýváme zlepšováním požární techniky a kontrolou správných opatření proti požárům. Potřebujete servis hasičské techniky, ale nevíte, na koho se obrátit? Jsme tu pro Vás!

O nás

Firma Požární technika KOMET s.r.o. opravuje a kontroluje hasičskou a požární techniku, také hasičské vybavení modernizujeme a udržujeme je tak, aby splňovaly nejnovější zákonné normy. Staráme se, aby Vaše technika byla vždy perfektně připravena pro stav nouze.

Opravujeme a vylepšujeme také hasičské vozy a pojízdnou požární techniku pro zásahy v terénu. V této oblasti máme dlouholeté zkušenosti a znalosti, jak se můžete přesvědčit v sekci opravy a modernizace!

Mimo prevence a kontrol požární techniku také prodáváme, hlavně přenosné a ruční hasící přístroje.

Kontrola a servis

Komplexně na základě smlouvy udržujeme zákazníkovi protipožární prostředky z hlediska zákonných lhůt a staráme se, aby jeho protipožární technika byla vždy perfektně připravena.

O firmě

Firma Požární technika KOMET s.r.o. byla zapsána do Obchodního rejstříku dne 31.12.1991. Vlastní činnost firmy byla zahájena v lednu 1992.

Předmětem činnosti firmy jsou celkové opravy požárních vozidel, tzn. opravy účelových nástaveb, ale i podvozkových částí, včetně motorů. Firma Požární technika KOMET s.r.o. provádí i kontroly, servis, opravy a prodej hasících přístrojů.

V oblasti oprav vozidel jsou nosným programem opravy pro HZS České republiky, Sbory dobrovolných hasičů, Hasičské záchranné sbory AČR a firemní hasičské záchranné sbory. Většinu opravovaných vozidel tvoří technika Škoda Š 706 CAS 25, LIAZ CAS 25, Tatra T 148 CAS 32,Tatra T 815 CAS 32 a vozidla AVIA. Firma Požární technika KOMET s.r.o. provádí i vestavby do osobních a dodávkových vozidel dle požadavků zákazníka. Pro Sbory dobrovolných hasičů zajišťujeme opravy požárních stříkaček PPS 12, včetně generálních oprav.

Od roku 1998 podniká firma ve vlastním, nově postaveném objektu na adrese Petra Bezruče 1031, 289 11 Pečky.

Významnými zákazníky firmy Požární technika KOMET s.r.o. jsou:
Hasičské záchranné sbory České republiky, Sbory dobrovolných hasičů měst a obcí, ČEZ, a.s., ČEPRO, a.s., AČR a mnoho dalších.

Mezi hlavní dodavatele firmy Požární technika KOMET s.r.o. patří:
THT Polička, s.r.o.
LDR - Rolltechnik GmbH & Co. KG, Arnstorf, Německo
SESON s.r.o.
HOLOMÝ s.r.o.
CZ Hartmann, s.r.o.
ZHT Group s.r.o.
Pavliš a Hartmann, spol. s r.o.
ACK AUTO KUTLÍŘE, s.r.o.