Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Přání k narozeninám může vašeho známého či kamaráda hodně potěšit a vás nestojí ani moc čas nebo peněz. Přečtěte si užitečné tipy pro přání k narozeninám a gratulace. Existuje více variant jako pogratulovat k narozeninám a tak si je zde probereme a jaké přání se k tomu hodí. Záleží také na vztahu k osobě jež bude oslavencen, pokud se jedná o někoho blízkého budeme to jistě slavit a gratulovat jinak než o oslavu a přání k narozeninám svému šéfovi. Ať se jedná tedy o jakékoliv výročí a o kteréhokoliv příbuzného pokusíme se Vám podat užitečné informace tak, abyste byli spokojeni s návštěvou těchto web stránek. Určitě nechcete být jedním z těch co posílají rok co rok ten stejný text nebo poslat stejně jako většina klasický text. Můžete tedy být buď kreativní a vymyslet něco vlastního, ovšem pokud na to nemáte čas jistě bude pro Vás lepší najít stránky s originálnějším vzorem textu :-).

Textové přání k narozeninám

Kromě klasické osobní gratulace se tato varianta stává často oblíbenou, poslání textu smskou nebo e-mailem je rychlé není finančně náročné a patří nějak tam mezi zvykové a zažité varianty. Na této stránce uvádím několik přání a další naleznete na příslušné straně dle menu. Pokud se Vám tyto přání nelíbí můžete jej samozřemě před samotným odesláním příjemci nějak upravit či modifikovat.
Rýmovací varianta:
Dnes je tomu prave (DOPLNIT) let, co poprve spatril jsi tento svet, nezavirej oci a dal hled jeho krasy, vzdyt jeste velmi mlad jsi.
Krasny je zivot, krasny je svet, vzdyt je Ti teprve (DOPLNIT) let. Bud stale stastna, jako jsi nyni, at se Ti usmev na tvari trpyti.
Na svet koukej vesele, at se co chce semele. Moje prani shrne veta, lasku, stesti, dlouha leta. Vsechno nej preje …
Stebetala myska v trave, ze narozky slavis dnes, proto preji ti vse nej prave, a at kamaradi jsou ti verni jako pes. Hodne lasky stesti zdravi, to bude k narozkam to pravy, to a jeste mnohem vice preje (DOPLNIT)

Vtipné varianty
Oslav svoje narozeniny jako krecek – odpocivej cely den, oslavuj celou noc a pak si sezen nekoho, kdo to po tobe uklidi!
Vis, jaky je rozdil mezi Tebou a mochomurkou? S tebou neni nikdy otrava! Vse nejlepsi
K narozeninam jsem Ti chtela koupit neco vhodneho a praktickeho… Ale jak mam zabalit oblibeny lokal?
Psychologove tvrdi, ze nekteri normalni lde, kdyz dosahnou veku (DOPLN) let, ztrati zajem o vsechno, ale TY se nemusis bat! … Ty jsi nebyl nikdy normalni! Vsechno nejlepsi k narozeninam!
K Tvym narozeninam Ti preji vsechno zle . . . . . . . . . aby Te obchazelo a aby se Ti nikdy nepostavil . . . . . . . . zly clovek do cesty.

Obrázky

Obrázková přání k narozeninám jsou posílána buď jako MMS nebo také a možná bych řekl i častěji jako elektronická pošta tedy e-mailem. Obvykle jsou doprovázena textem, který je buď přímo v obrázku nebo doprovází obrázek.
Další forma s využitím obrázku může být u přáníček, která zakoupíte běžně v papírnictví.

Osobní gratulace

U osobní gratulace můžete při gratulaci předat pozornost, její hodnota záleží na situaci a vztahu k osobě, existují obchody s dárkovým zbožím, kde můžete koupit relativně levný, ale zajímavý či nezvyklý dárek. Ženám můžete předat také květiny.

Možnosti internetu

Věděli jste, že katastr nemovitostí nahlížení vám umožní prohlížení informací o nemobitostech přes internet. Hledanou parcelu můžete najít třeba přes katastrální mapy a prohledávání jich.

Comments are closed.