Předváděcí vozy na prodej

Chcete-li si pořídit vůz ve stavu téměř jako novém zkuste se poohlédnout po autech jako předváděcí vozy na prodej. Předváděcí vozy v prodeji jsou většinou auta, která byla vystavována na autosalonech nebo v prodejnách automobilů.

Počet najetých kilomterů těchto automobilů je nízký a stav je v porovnání se stejně starými ojetinami lepší. Cena je nižší než cena nového vozu, ale zároveň můžete počítat s tím, že cena stejně staré ojetiny bude nejspíše nižší.

Kdy nejlépe hledat předváděcí vozy na prodej

Nejvíce akcí předváděcí vozy prodej můžeme podle logiky očekávat v době nástupu nového modelu auta, faceliftu auta nebo nového modelového roku. Jelikož autosalony chtějí představovat auta, která jsou v aktuální nabídce a pro ty původní předvádějící vozy na prodej jsou nabídnuty.
Ovšem záleží na samotném zákazníkovi, zda mu nebude vadit, že má starší model a raději si nepříplatí za novou variantu vozu.

A kde tyto auta hledat

Můžete navštívit Vám blízké autosalony a poptat se jich, zda Vám nenabídnou předváděcí vůz na prodej nebo jiné auto ve stavu jako nové za výhodnější cenu.
Můžete také procházet na internetu inzertní weby a zde při výběru stavu vozidla vyberte nové případně předváděcí. Některé předváděcí vozy na prodej mohou být zařazeny jako nové auta a to buď proto, že inzertní web nemá samostatnou kategorii pro předváděcí nebo jsou nerozeznatelné od nových. V kategorii nových aut můžete také nalézt auta již na skladě se slevou. Máte-li vybranou značku od níž chce nalézt předváděcí vozy na prodej máte obvykle šanci jej nálézt protože hodně autosalonů má předváděcí vozy, které určitě budou chtít po čase prodat.
Ovšem u výrobců, kteří mají větší zastoupení můžeme očekávat také větší nabídku předváděcích vozů na prodej, jelikož každý z autosalonů bude chtít své předváděčky.
Na stránkách s konkrétními výrobci uvádím odkazy na inzertní weby kde lze najít tyto auta. Existují také referentské nebo referenční vozy.

O předváděcích vozech na prodej

Plánujete-li nákup auta tohoto druhu musíte počítat s tím, že stejně jako u ojetého automobilu i zde si nebudete moci sami tento vůz nakofigurovat, ale budete se muset s pokojit s auty, které budou v nabídce a z nich vybírat. Tohle platí od motoru auta přes výbavu, druh karoserie i barvu auta. Nicméně se dá očekávat, že autosalony chtějí svými předváděcími vozy na potenciální zákazníky a zápusobit a předváděcí jízdou chtějí zákazníky přesvěčit, aby si dané auto pořídili a proto můžete očekávat líbivou barvu, výbavu, která je na první pohled zajímavá, ale naopak nejspíše oželíte praktické detaily, které nejde na první pohled poznat. Samozřejmě také záleží na značce auta, v případě předváděček od Audi či Mercedesu můžeme očekávat plnou a výbavu a také můžeme narazit na výkoný motor, který zákazníka zaujme při předváděcí jízdě. Občas mají nabídku předváděcích vozů také autobazary v německu.

Kromě aut vás mohou také zajímat domy, prohlížení informací o nich můžete přes nahlížení do katastru nemovitostí jež vám určitě pomůže. Stejně tak jsou přes internet přístupné katastrální mapy parcel.

Předváděcí vozy na prodej


Zásady ochrany soukromí (privacy policy) - cookies
Nejedná se o oficiální stránky žádného z výrobců ani prodejců automobilů. Jedná se o informační web stránky. Neručíme za správnost uvedených informací.