Tlumočení a překlady - italština, angličtina - překlady ČESKY - překladatel angličtiny a italštiny ITALIANO - preklad anglictiny, překlad italština ENGLISH - angličtina překlady, italština překlady
Jazyky Překlad italština Překlad angličtina Specializace Kontakt Reference Praxe Ceny Výuka
Palazzo Vecchio

Překládané jazyky

Jako zkušený překladatel profesionálně a odborně překládám a tlumočím na vysoké úrovni v těchto jazycích:
  • tlumočení a překlad ITALŠTINA

  • překlad ANGLIČTINY

Kvalitně a ve velice krátkém termínu připravím překlad z angličtiny i překlady do angličtiny a italštiny z techniky (strojírenství, teplárenství, rafinérie), práva, zemědělství (zemědělské stroje, granulovací lisy, chov drůbeže), veterinářství, daní a ekonomiky, provedu i běžnou korespondenci. V italštině přetlumočím obchodní jednání, technické zaškolení obsluhy, projednávání u právníka nebo účetního a pomůžu technikovi při rozjíždění strojů. A protože jsem také soudní překladatel italštiny, přeložím vše i se soudním ověřením. Ověřuji valné hromady, zakládání společností, další notářské úkony, smlouvy, rodné a oddací listy, vysvědčení, plné moci, čestná prohlášení, živnostenské a koncesní listiny, výpisy z trestního i obchodního rejstříku, z katastru nemovitostí. Angličtina překlad - to je hlavně z jazyka, ale i naopak.
Tlumočení a překlady italština, i angličtina překlad - A ZAŘÍDÍM I JINÉ JAZYKY

Tlumočník a překladatel italštiny a angličtiny je vám k dispozici!
Objednejte si přeložení smluv, manuálů, webových stránek, rozsudků, odvolání, technických průkazů, prospektů, zkušebních protokolů, příruček, návodů, seznamů náhradních dílů. I podkladů k veřejným soutěžím, vyhlášek, zákonů, rozpočtů, předvah, rozvah, výkazů zisků a ztrát, informačních a docházkových systémů, lokalizaci softwaru či Vašeho webu. Stačí jednoduché objednání překladu anebo tlumočení a přesvědčíte se sami. Taky si můžete prohlédnout mou specializaci a podívat se na můj ceník.
Překlad italština + překlad angličtiny - to již máte zařízeno!

© 2009-18 Preklad-AngIta.cz   |   optimalizace PageRank.cz Návštěvy dnes / celkem:   /  Víte, co je AngIta? ANGličtina a ITAlština.
Flag Counter
Překlady, s.r.o. Spolupracuji s Překlady s.r.o.


Překlad italština, angličtina překlad


CZIN.eu    Katalog odkazů    odkazy