Překladatelský servis
Provádíme kvalifikované překlady z/do angličtiny a ruštiny: běžné dokumenty jako jsou manuály, příručky, smlouvy, propagační materiály, výroční zprávy, obchodní korespondence a řadu dalších. Zabezpečujeme i technické překlady z oblasti strojírenství, stavebnictví a elektrotechniky, obchodní a ekonomické překlady, stejně jako právní texty a texty z oblasti medicíny. Provádíme i jazykové a odborné korektury
Tlumočení
Nabízíme tlumočení konsekutivní a simultánní. Konsekutivní tlumočení se používá při obchodních jednáních, turistických akcích, menších přednáškách, kdy během svého vystoupení řečník ponechává tlumočníkovi čas pro překlad. Simultánní tlumočení se používá na konferencích, při prezentacích, školeních a podobných akcích, kdy tlumočník překládá současně s výkladem.
Výuka jazyků
Výuka angličtiny i ruštiny mně stále baví. Jako bývalá učitelka mám ke svým studentům stále velmi blízko a přistupuji k výuce individuálně v závislosti na úrovni i potřebách studentů. Společně s dcerou, která získala mezinárodní certifikát ve výuce angličtiny, si poradíme nejen s tak zvanými věčnými začátečníky, ale i s těmi pokročilejšími. Pomůžeme i s přípravou na maturitní zkoušky z angličtiny či ruštiny i přípravou na další jazykové zkoušky.

O nás

Naším cílem je poskytovat kvalitní překlady i tlumočení v ruštině i angličtině. Zárukou kvality naší práce je praxe i vzdělání, studium i dlouhodobý pobyt v anglicky hovořící zemi.

Jádro našeho týmu tvoří moje dcera a já. Žily jsme společně řadu let na Novém Zélandu, kde jsme pracovaly jako tlumočnice a překladatelky pro klienty hovořící česky i rusky. V současné době pokračujeme v této práci v České republice.

V naší práci upřednostňujeme osobní přístup k zákazníkovi. Usilujeme vždy o to, aby překlad odpovídal originálu, a pro zajištění maximální kvality překládaných textů jsou korektury prováděné rodilými mluvčími. Zakázky i dotazy vyřizujeme sedm dní v týdnu.

Těšíme se na spolupráci.
Mgr. Marie Brančíková a Marie Brančíková

Nabízené služby

  • Překlady
  • Úřední překlady
  • Výuka jazyků (AJ, RJ)
  • Korektura překladů
  • Tlumočení

Studium a pobyt na Novém Zélandu

Poskytujeme poradenské služby zájemcům o cestu na Nový Zéland:

- Holiday Working Visa (prázdninové pracovní povolení)
- studium a práce na Novém Zélandu
- turistické pobyty

Chci zjistit více

zelanzlogo

 

 

Pokud Vás zaujala nabídka našich služeb, nebo máte nějaké otázky, kontaktujte nás. info@prekladymm.cz