Opravy automatických převodovek

Nabízíme opravy automatických převodovek osobních automobilů.

opravy automatických převodovek

Výměna oleje-proplach automatické převodovky

Pravidelné výměny oleje v automatické převodovce pro dlouhou životnost.

servis automatických převodovek

Náhradní díly

Značkové náhradní díly předních tuzemských a světových výrobců.

náhradní díly
 

Automat Cars Service s.r.o.
Opravy automatických převodovek

Zabýváme se opravami automatických převodovek na všech evropských, japonských a USA osobních vozidlech. Jsme vybaveni potřebným speciálním nařadím a moderní diagnostikou.
Náš tým zaměstnanců disponuje v oboru oprav automatických převodovek a jejich údržby dlohodobou praxí a jsou proškoleni v oblasti servisu a oprav automatických převodovek včetně průběžných aktualizací v rámci nových typů a použitých technologií v současných automatických převodovkách. Poskytnutí ostatních odborných oprav a servisu automobilů je pro nás samozřejmostí.
V našem servisu je vaše automatická převodovka v nejlepší péči, což se projeví dlouhou životností a bezproblémovým provozem. V případě potřeby opravy automatické převodovky nás neváhejte oslovit a doufáme, že budete spokojeni s naším férovým a otevřeným přístupem k našim zákazníkům.
 
servis automatických převodovek

Opravy automatických převodovek

V případě problému s automatickou převodovkou jsme připraveni vám profesionálně pomoci.Diagnostika automatické převodovky je u nás zdarma na opravy automatických převodovek je poskytována záruka.


Pravidelné výměny oleje v automatické převodovce

Pro dlouhodobou životnost automatické převodovky doporučujeme měnit olej a filtr v pravidelných intervalech.Intervaly se liší dle typu převodovky a způsobu provozu.U vozidla často provozovaném v městkém provozu nebo s přívěsem se interval zkracuje.Obecně se interval pohybuje mezi 30-60tis km. Často se setkávéme s mylným tvrzením že olej v auomatické převodovce je doživotní.Z hlediska principu automatické převodovky kde dochazí k otěru a tedy vzniku jemných částic a kalů které postupně zanášejí citlivé řídící komponety převdovky,jde zcela jistě o nesmylné tvrzení.Olej v automatické převodovce je namáhán teplotní oxidací zanáší se a degraduje stejně jako každá jiná kapalina v jakémkoliv zařízení.

Návštěvu autoservisu je možné domluvit na telefoním čísle 602 566 538, případně na dalších kontaktních telefonech.