Produkty

Čerstvá pražená káva na Váš stůl

Vyzkoušejte kvalitu čerstvé kávy z lokální pražírny - čerstvé, voňavé a kvalitní kávy, která si zachovává plnou chuť a výraznou vůni

Myslíte si, že Vaše ranní káva nemůže být lepší? Přesvědčíme Vás o opaku! Přestaňte konečně pít černé „cosi“ a uvařte si kávu z opravdu kvalitních, čerstvě pražených zrnek z těch nejlepších světových plantáží.  Naše čerstvě pražená káva z české pražírny je upražená maximálně několik dnů, zabalená do sáčků se zpětným ventilem, a neobsahuje žádná přepražená zrna, úlomky ani slupky. Ostatně určitě poznáte rozdíl už po pouhém rozbalení. Naše káva totiž opravdu voní, protože není zbavená tuku tak, jako je to u průmyslově vyráběných káv, které leží v obchodě třeba i rok. Díky tomu si naše káva drží nejen skvělé aroma, ale také veškeré látky, které jsou pro organismus přínosné. Věděli jste například, že kofein obsažený v čerstvě pražené kávě funguje nejen jako notoricky známý stimulant, ale odborníci se shodují, že konzumace kávy v množství do 300mg kofeinu denně (což odpovídá 3-5 šálkům o objemu 150 ml) snižuje riziko diabetu 2. typu, Parkinsonovy a Alzheimerovy choroby, zlepšuje stav cév a tím snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění? A naši čerstvou kávu si teď mohou bez obav užít i těhulky a novopečené maminky, protože jsme do nabídky zařadili také zrnkovou kávu bez kofeinu. V nabídce ji najdete pod názvem Columbia Decaff.

V našem obchodě možná nenajdete desítky druhů káv, ale zato Vám můžeme zaručit, že všechny naše kávy jsou prvotřídní kvality, 100% čerstvé, zpracované s láskou a pečlivostí tak, aby Vám přinesly ten největší možný požitek, který můžete ze šálku kávy mít.

A co Vám tedy nabízíme?

  • Jednodruhové 100% Arabiky z těch nejlepších plantáží ze všech koutů světa.
  • Speciální směsi na espresso ze 100% Arabik, které nabízí vyváženou chuť, intenzivní vůní a exkluzivní cremu.
  • Veškerá naše káva je dodávána v sáčcích s ochranným ventilem.
  • Naši čerstvě praženou kávu Vám samozřejmě můžeme i umlít dle Vaší potřeby.
  • Dodání 2-7 dnů - káva se musí nejprve upražit.
  • Kávu posíláme přes Zásilkovnu, Úloženku nebo Českou poštu, případně je k vyzvednutí v Květnici.