Stránky jsou ve výstavbě

Velkoplošný tisk - tiskneme v šíři 130 cm (jako jeden kus, jinak šíře není v podstatě limitována) na stroji Roland SP-540i s rozlišením až 1440 dpi. Tato kombinovaná tiskárna je vybavena ořezem, po tisku tedy ořízne samolepku na požadovaný tvar nebo velikost. Tiskneme plnobarevné banery, samolepky, plakáty, tapety, obrazy, folie na trička, ONE WAY VISION grafiku a další materiály.







Řezaná grafika - neboli vyřezávání písmen a motivů z barevných fólií. Výhodou, oproti velkoplošnému tisku, je možnost použítí speciálních typů fólií jako je například reflexní, fluorescentní a nebo flex fólie. Řezaná grafika se používá především pro polepy výloh a automobilů, ale i jako dekorace do bytů a kanceláří (ukázky v galerii).




Potisk textilu - termotransferová metoda potisku umožňuje potisky již od jednoho kusu (pracovní oděvy,dresy,trička s věnováním...), nejbežněji se používá v jedno a dvoubarevném provedení nažehlovací folií. Používáme značkové folie SISER, která zaručují perfektní výsledky a škála aplikací je opravdu bohatá (obyčejné barevné, reflexní, 3D techno... ). Potisknout lze bavlněné i speciální materiály jako např. sportovní dresy. Další možností je aplikace plnobarevného motivu vytištěného a oříznutého do tvaru na speciální folii.