PrintLine Tonery

Alternativní tonery do tiskáren

Kontaktujte nás
Printline
Ušetřete až 70 % nákladů
Záruka na vaši tiskárnu
Garance vrácení do 14 dnů
100% Kompatibilita
2500 Produktů trvale skladem
Awesome Image

Jsme tou správnou volbou

Proč PrintLine?

Nabízíme širokou nabídku alternativních tonerů do tiskáren, které ušetří vaši peněženku. Díky naprosté kompatibilitě a srovnatelné výtěžnosti s originály jsou naše výrobky skvělou alternativou pro uživatele tiskáren, kteří vyžadují ostrý tisk a lehkou obsluhu. Spotřební materiál do tiskáren PrintLine jsou navíc levné tonery, jelikož používáme při výrobě recyklované součástky, a tím i šetříme životní prostředí.

Vlastníme mnoho certifikátů, které dokazují naši kvalitu a zakládáme si na vstřícném přístupu k zákazníkům. Proto poskytujeme zákazníkům nadstandardní záruky, máme vysoké skladové zásoby kompatibilních tonerů a po celé republice dodáme naše výrobky do jednoho dne. Nabízíme také konzultace přímo s obchodníky, kteří vám poradí s výběrem alternativního toneru přesně na míru.

Více informací
Ověřte si, zda existuje

PrintLine toner pro vaši tiskárnu

Najděte si snadno a rychle alternativní náplň PrintLine přímo podle typu vaší tiskárny.

Brother
Kompatibilní tonery Brother
Kyocera
Kompatibilní tonery Kyocera
Canon
Kompatibilní tonery Canon
Epson
Kompatibilní tonery Epson
Kompatibilní tonery HP
Kompatibilní tonery Samsung
Kompatibilní tonery Xerox
Kompatibilní tonery Dell
Kompatibilní tonery Ricoh
Kompatibilní tonery Philips
Kompatibilní tonery Toshiba
Kompatibilní tonery Lexmark
PrintLine

Chcete se stát naším partnerem?

Chcete s námi navázat spolupráci a nabízet spotřební materiál PrintLine vašim zákazníkům? Zjistěte o našich výrobcích více a pojďme společně dosáhnout úspěchu.

Zjistit více
Otázky a odpovědi

Často klazené dotazy

Jaký je rozdíl mezi alternativním tonerem PrintLine a originálním tonerem?

Největším rozdílem je především úspora nákladů, kterou naše alternativní tonery přináší. Mezi další rozdíly mezi námi a originálními výrobci je také nadstandardní záruční lhůta, naše odpovědnost za vaši tiskárnu nebo šetrná výroba tonerů, jelikož naše produkty vyrábíme s ohledem na životní prostředí za využití recyklovaných součástí.

Kolik s tonerem PrintLine oproti originálnímu toneru ušetřím?

Zákazníkům generujeme úsporu až 70% při zachování stejné výtěžnosti jako u originálních kazet.

Jak dlouho u vás trvá reklamace?

Jakoukoliv reklamaci Vám na počkání posoudíme a vyřešíme. Výrobky vždy reklamujte u prodejce, kde jste kazetu zakoupili.

Jsou produkty PrintLine spolehlivé?

Produkty PrintLine jsou 100% kompatibilní, vždy obsahují nejnovější čip a jsou ihned připraveny k použití.

Jaká je kvalita alternativy toneru PrintLine?

Naše výrobky jsou 100% kompatibilní s maximální výtěžností. Navíc je každý model kazety před uvedením na trh dlouhodobě testován a je v souladu s normami ISO 9001, ISO 14001, STMC, RoHS, CE. Naší prioritou je špičková kvalita, a proto spotřební materiály PrintLine dosahují stejných kvalit, jako značkové produkty od výrobců tiskáren. Svým výrobkům opravdu věříme, proto se nebojíme dát našim zákazníků skutečně nadstandardní záruky.

Kolik modelů tiskových kazet PrintLine nabízí?

V nabídce je přes 2.000 druhů tiskových kazet.

Nemůže mi spotřební materiál PrintLine poškodit tiskárnu?

Pokud budete správně postupovat, nemělo by k této situaci dojít. Ale i pro tyto vzácné případy máme nadstandardní záruku Certifikát Pojištění odpovědnosti deklaruje záruku za vaši tiskárnu v případě poškození tonerem Printline.

Kolik stran natisknu s tonerem PrintLine?

U tiskových kazet Printline garantujeme stejnou výtěžnost jako u originálních kazet. Pokud to konstrukce tiskové kazety dovolí, tak je výtěžnost kazety i vyšší.

Jakou mám na produkty PrintLine záruku?

Na veškerý spotřební materiál PrintLine zákazníkům dáváme prodlouženou záruku 24 měsíců. Takto dlouhou záruku na své tonery, cartridge a inkousty originální výrobci běžně neposkytují. Tuto prodlouženou záruku zároveň převedeme i na Vaši tiskárnu, která by v případě poškození spotřebním materiálem PrintLine byla po nahlášení opravena. Proti těmto událostem jsme pojištěni.

Kde mohu produkty PrintLine zakoupit?

Přes eshopy, kamenné prodejny, emailem nebo telefonicky s obchodními zástupci.

Jaké máte skladové zásoby a za jak dlouho jste schopni objednávku zaslat?

Až 99% všech náplní má centrální sklad připravené k dodání po celé ČR a SR do druhé dne, stačí si zboží objednat přes některého z našich distributorů.

Co když nebudu spokojený s produktem?

Není-li náš zákazník spokojen s tiskovou kazetou PrintLine, zajistíme její odvoz na naše náklady a vyměníme za novou, případně vrátíme peníze.

Co s prázdným tonerem?

Poradíme si i s likvidací tonerů 🙂 Protože smýšlíme ekologicky, nabízíme ekologickou likvidaci včetně odvozu na naše náklady.

Poradí mi někdo s technickými informacemi nebo při
technických potížích?

Samozřejmostí je náš technický hot line: +420 777 186 637 a komunikace zákazníka přímo s odborníkem na kvalitu (ing. kvality), kterého lze kontaktovat emailem na: reklamace@damedis.cz