Výroba kuchyňských dvířek Probytex spol. s r.o.

Řezání lamina - nářezové centrum Ostrava

Fóliovaná kuchyňská dvířka.

Přes osm desítek dekorů fólií je rozděleno do charakteristických řad od roky prověřených evergreenů po designové lahůdky. Většinu dekorů dřevin můžeme ještě povrchově upravit buď lakováním nebo patinací, čímž se možnosti výběru násobí. Fóliovaná dvířka nabízíme ve standardních a úchytkových tvarech. Rozšířením nabídky fóliovaných dvířek jsou dětské tvary a dekorativní panely. Nabídka foliovaných dvířek zde

Akrylátová dvířka

Akrylátová dvířka patří k trendům ve výrobě moderního nábytku. Ideální povrch, vysoký lesk a stálobarevnost – to jsou hlavní vlastnosti akrylátových dvířek. Nabídka akrylátových dvířek zde.

Lakovaná kuchyňská dvířka

Lakovaná kuchyňská dvířka

Kromě foliovaných kuchyňských dvířek nabízíme také lakovaná kuchyňská dvířka. Lakovaná dvířka lze dodat v jakémkoliv odstínu barevné stupnice RAL a NCS. Při pohledu na ceník lakovaných kuchyňských dvířek uvidíte doporučené tvary pro tento způsob barvení. Lakovaná kuchyňská dvířka zde.

Skládaná dvířka

Základní konstrukce vícedílných dvířek T.segment jsou LTD dílce ohraněné technologií "ztracené spáry" za použití polyuretanových lepidel (PUR) s vysokou odolností vůči teplu a vlhkosti. Trojdílná a pětidílná dvířka mohou kombinovat dřevodekory, unibarvy a sklo, a to v celé škále naší nabídky.
Výsledek posouvá možnosti designu nábytkových dvířek do nových oblastí a vytváří prostor pro kreativní řešení interiérů dle požadavků zákazníků. Skládaná dvířka zde.

Kuchyňká dvířka z masivu

Pro náročnější zákazníky nabízíme i kuchyňská dvířka z masivu. Pro realizaci kuchyňkých dvířek z dubu, buku, třešně, javoru nebo borovice nabízíme širokou škálu odstínů moření. Kuchyňká dvířka z masivu zde

Hliníková dvířka

Kromě foliovaných, lakovaných a masívních kuchyňských dvířek se firma Probytex spol. s r.o. zabývá také prodejem rámečků z hliníku s výplní sklo (9 druhů) nebo barevných lakobelů (39 barev). Hliníková dvířka a skla zde.

Objednávka kuchyňských dvířek

Nebojte se objednávat kuchyňská dvířka pomocí našeho on-line objednávkového formuláře. Kromě standardní volby rozměrů můžete také požadovat kuchyňská dvířka v provedení rám, mříž. Samozřejmostí je také možnost volby provedení zadní strany kuchyňských dvířek. K dokonalému provedení můžete specifikovat směr let u kuchyňských dvířek.

Výroba kuchyňských dvířek na míru probíhá v plné konzultaci se zákazníkem. Dodáváme kuchyňská dvířka pro velkoobchod a výroba kuchyňských dvířek samozřejmě probíhá i pro maloobchodní odběratele.


Novinky:

PF 2024
15. 12. 2023

Všem zákazníkům přejeme hezké vánoce a do nového roku hodně úspěchů a zdraví.

Ve dnech od 21.12.2023-1.1.2024 máme zavřeno. Od 2.1.2024 se na Vás těšíme.


NOVINKA 2023 - Kompozitní laminovaná dvířka-T.effect+
19. 7. 2023

Laminovaná dvířka řady T.effect+ jsou na čelní straně opatřena vrstvou transparentního UV laku vytvrzeného elektronovým paprskem. Výsledkem je unikátní, hluboce matný povrch, který při každém dotyku okouzlí sametovým pocitem. Navíc je mimořádně odolný, otisky prstů nemají šanci...

Tato dvířka se nabízí v sedmi nejpoužívanějších odstínech.

Více informací o této produktové řadě na :

https://www.trachea.cz/cz/laminovana-kompozitni-dvirka

Těšíme se na Vaše objednávky.


INFO STĚHOVÁNÍ NC
12. 1. 2020

9.1.2020 nám technici zprovoznili stroje a opět jsme začali vyrábět v našem novém nářezovém centru v Paskově. Vice informací na www.rezanilamina.cz. Děkujeme za pochopení a těšíme se na spolupráci.

 


seznam všech starších novinek ...

Řezání lamina - nářezové centrum Ostrava

Probytex na Facebooku

Program pro objednávání
dvířek Trachea
Program pro objednávání dvířek Trachea

další zajímavé odkazy