Prodej nemovitosti v exekuci

Jste-li ve svízelné finanční situaci, která došla až do stadia, kdy jste nuceni pro prodej nemovitosti v exekuci, pak Vám dokážeme rychle pomoci tak, abychom minimalizovali Vaše finanční ztráty a náklady. V případě prodeje nemovitosti v exekuci je nutné řídit se složitými právními předpisy, ve kterých není pro laika jednoduché se orientovat. Naši profesionálové s roky praxe a stovkami řešených případů Vám však pomohou. Stačí, když se na nás obrátíte a my vám najdeme solventního kupce pro Vaši nemovitost rychle a spolehlivě a vyřešíme Vaše závazky. Nenechte zajít situaci až tak daleko, aby Vaši nemovitost prodal exekutor, on Vaši nemovitost většinou prodá výrazně pod cenou.

Pokud jste např. dosud byli zklamáni rychlostí s jakou některá realitní kancelář postupovala při prodeji Vaší nemovitosti, ať už bytu, domu nebo pozemku, pak vězte, že my vám zajistíme solventního kupce bez dlouhého čekání po celé České republice a jsme schopni realizovat výkup nemovitosti za hotové.

V tomto případě můžete mít dokonce hotovost do dvou dnů a oddechnete si od starostí. Takto každý měsíc pomůžeme mnoha lidem, kteří byli nuceni realizovat prodej nemovitosti v exekuci.

V případě, že byl na Vás podán exekuční příkaz, pak není příliš času na váhání. Pomoc musí být rychlá a efektivní. A v tomto případě platí, že kdo rychle dává, dvakrát dává. Kupce na nemovitost budete mít za solidní cenu do doby, na které se domluvíme, bez stresů a problémů.

Potřebuji pomoci s řešením exekuci na nemovitosti

Kontaktní údaje

Jméno*: Přijmení*:
Ulice: č.p.:
PSČ: Město*:
Okres*:
E-mail*: Telefon*:

Popis nemovitosti

Zde popište nabízenou nemovitost:

Adresa nemovitosti:

Požadovaná cena:
Foto 1:   (ve formátu .jpg)
Foto 2:   (ve formátu .jpg)
Foto 3:   (ve formátu .jpg)

Položky označené hvězdičkou jsou povinné

 

 

Kontakt: spravce@prodej-nemovitosti-v-exekuci.cz

Potřebuji pomoci s řešením exekuci na nemovitosti v okrese:
Volejte, smskujte, prozvánějte.
Pomůžeme! 731 450 565