Skočit k navigaci

Překlady textu do světových jazyků

Přemýšlíte, na koho se obrátit s překlady textu? Hledáte profesionální a rychlou překladatelskou práci? Nevíte přesně, jak systém s překlady textu funguje, kdo bude pro překlady textu vhodný a nevíte, co přesně máte za své peníze požadovat a co můžete dostat?

Pomůžeme Vám vybrat toho nejlepšího překladatele...

Webový portál „Profesionální překlady“ je tady proto, aby vám pomohl na všechny tyto a spousty dalších podobných otázek nalézt užitečnou a přesnou odpověď. Pomůžeme vám se v problematice pro překlady textu zorientovat a rychle nalézt přesně ty informace, které potřebujete. Díky tomuto portálu vám již cizí jazyky problémy dělat nebudou. Snadno a rychle zde najdete odpovědi.

V sekci překlady jsme pro Vás připravili podrobné profily nejpřekládanějších světových jazyků a problematiku jejich překladu:

viz Překlady angličtina, Překlady němčina, Překlady španělština, atd.

Firmy šetří na překladech a tlumočnících

16. 07. 2010

Hospodářská krize loni tvrdě dopadla i na tuzemský trh překladatelských služeb, který podle odhadu odborníků meziročně klesl až o pětinu. Mnohé firmy, které se kvůli hospodářské krizi potýkají s úbytkem zakázek, totiž snížily výdaje na překlady.

» Celý článek

Localization World Conference

13. 07. 2010

obr1_hlasatel_01Dvakrát do roka probíhá na různých místech světa mezinárodní lokalizační konference Localization World Conference. Na této prestižní konferenci zabývající se především tématy z oboru překladatelství a lokalizací se pravidelně scházejí stovky odborníků a profesionálů z desítek zemí světa, aby se podělili o své zkušenosti, upevnili své vztahy a navázali nové užitečné kontakty.

» Celý článek

archív novinek

Zajímavé odkazy