Pronájem zařízených bytů v Jihlavě
Lokalita Na Dolech

Pronájem bytů Jihlava - Vysočina - lokalita Na Dolech

Jedinečná nabídka nájemních bytů v Jihlavě

Nabízíme Vám pronájem zařízených bytů v atraktivní lokalitě krajského města Jihlava na Vysočině. Každý nabízený byt je možné začít ihned využívat bez dalších nákladů. Vyberte si z přehledné nabídky byt, který přesně vyhoví Vašim nárokům. Lokalita Na Dolech v Jihlavě nabízí výbornou dopravní obslužnost, nadstandardní občanskou vybavenost a krásné okolí vybízející k aktivnímu i pasivnímu odpočinku. V blískostí bytů se nachází hřiště, zastáky MHD i obchody. Bytový dům je vybaven výtahem. Pronájem bytu je možný i jako privát pro studenty. Využijte pronájem bytu v Jihlavě.

Klidná lokalita Na Dolech Jihlava

Místo je ideální jak pro rodinu s dětmi, tak i sportovně založené jedince. V okolí je vycházková trasa vhodná k vycházkám do přírody, běhání... Nedaleko je napojení cyklotras. Dále je u domu dětské hřiště vybavené prolézačkami, pískovištěm, skluzavkami ..., o kousek dál pak najdete sportoviště pro míčové hry...

Ideální dopravní napojení bytového souboru

Necelých 500 metrů od bytových domů Poláčkova - Jihlava prochází dálniční přivaděč odstíněný zástavbou, ale během krátké chvíle dosažitelný. V blízkosti (do 200 metrů) jsou zastávky trolejbusů a autobusů (zastávka Na Dolech). Během 10 - 15 minut Vás pak MHD přepraví do centra nebo průmyslové zóny.