Pro peníze do banky nebo někam jinam?

Dnes není banka jedinou institucí, která je schopná Vám za určitých podmínek půjčit peníze. Existují také tzv. nebankovní organizace. Víte, jaký je v nich rozdíl? Každá ze zmíněných institucí se vyznačuje určitými charakteristickými znaky, které si společně v tomto článku ukážeme.

 

Nebankovní konsolidace je jako ta bankovní

Rozdíly u nebankovních půjček právě s těmi bankovními často bývají v míře rizika, jaké jsou schopné tyto nezávislé instituce ochotni postoupit. Často pokud vás vyhodí v klasickém bankovnictví najdete si právě služby těch, kteří se skrývají pod negativem tohoto názvu.

 

 

Jak na půjčku na panoramatický rentgen

Jako u většiny podnikání, tak i u začínajících stomatologických ordinací je problémem zřidit si výhodnou půjčku na vybavení, které se řádově nebojí jít do jednotek milionů. V následujících řádcích se podíváme na možnosti, jak si efektivně půjčit třeba na panoramatický rentgen do zubní ordinace.

rentgen gendex

Některé přívlastky u domu nechcete

Vaše nemovitost může získávat mnoho přídavků. Některé můžou být lichotivé, jako když vaši sousedé o ní budou mluvit jako o oáze krásy. Existují bohužel i spojení, jimž se chcete za každou cenu vyhnout.

Ďábelské nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky se setkávají z mnoha stran terčem různého výsměchu a přirovnání k nestoudné lichvařině. Pravdou je, že to tak ani trochu není. Samozřejmě si o to tyto půjčky říkají, protože jich většinou využívají ti, jejichž životní a sociální postavení není úplně růžové.

Říkáme ano nebankovní konsolidaci

Chcete sjednotit půjčky, hypotéku, úvěry či kontokorenty? Ano, pokud jich máte více tak je lze za určitých podmínek spojit do jedné, díky čemuž vás pak čeká nižší roční úroková sazbba a snížený celkový přeplatek.

Půjčování na splátky je nebezpečné

Nenechte si zbytečně někým namlouvat, že pokud na něco zrovna nemáte, můžete si to jednoduše vzít na splátky a nic vás to nebude stát. Je to takový klasický model boje s chtíčem. Začne to novou televizí, která bude určitě skvělá a všichni vám jí závidí.