Půjčky pro všechny

Půjčky bez potvrzení o příjmu jsou určeny pro ženy na mateřské dovolené a nezaměstnanými. Zpracování půjčky bez potvrzení o přijmu je velmi rychlé.

Půjčky bez registru využijí žadatelé se záznamem v bankovním registru klientů. Lze si takto rychle požádat o půjčku ve výši až stovek tisíc Kč, obvykle na vyšší úrok.

Půjčky ihned (někdy také označované jako půjčky do 24 hodin) pomohou v časové tísni. Peníze máte ihned, maximálně do 24 hodin. Bez nahlížení do registru.

Půjčky na směnku jsou využívány žadateli se záznamem v registru. Tyto půjčky mají pro poskytovatele půjčky nejvyšší míru rizika a úroková míra je vysoká.

Půjčky on-line jsou zpracovávány přes Internet. Vyhodnocení půjčky je prakticky okamžité, hned víte, zda je pro Vás půjčka dosažitelná.

Nebankovní půjčky jsou půjčky nabízené soukromými společnostmi nebo i jednotlivci, kteří se na půjčování peněz specializují. Nebankovní půjčky jsou vhodné pro klienty se záznamem v bankovním registru.

Bankovní půjčky jsou vhodné pro klienty, kteří neměli problém se splácením půjčky. Bankovní půjčky nabízí výhodnější úrokové míry.

Rychlé půjčky jsou zaměřeny na klienty, kteří potřebují rychlé vyřízení půjčky. O rychlou půjčku se často žádá telefonicky nebo on-line přes Internet.

Podnikatelské půjčky často pomohou, pokud je na realizaci podnikatelského záměru nedostatek vlastních financí. Jsou určeny jak fyzickým osobám, tak právnickým osobám.

Půjčky ze stavebního spoření slouží pro pořízení nemovitosti nebo jeho úpravu. Každý klient stavební spořitelny si může zažádat o takzvanou půjčku ze stavebního spoření.

Dlouhodobé půjčky jsou půjčky s dlouhou dobou splatnosti - např. 8 - 15 let. Krátkodobé půjčky jsou půjčky s velmi krátkou dobou splatnosti - většinou od jednoho měsíce do 12 měsíců.

Hotovostní půjčky jsou půjčky vyplácené v hotovosti. Většinou se nejedná o vysoké částky, ale o půjčky v rozsahu 10 - 15 tisíc Kč.