Půjčky všem

Půjčky pro nezaměstnané jsou zprostředkovány z nebankovního sektoru. Jedné se o půjčky bez registru - tj. nenahlíží se při nich do bankovních a nebankovních registrů. Neprokazuje se výše příjmu.

Půjčky pro podnikatele lze zprostředkovat od bankovních i nebankovních institucí. Podmínky se liší podle konkrétních případů, ale vyřízení je obvykle rychlé a dostupné i pro podnikatele s krátkou historií. Pro podnikatele jsou poskytovány i bezúčelové půjčky.

Půjčky pro studenty jsou dostupné ve formě kontokorentů ke studentským účtům. Bez většího ověřování může student odejít z banky okamžitě s 20 tisíci Kč a také požádat o půjčku u více bank. Jako doklad postačí pouze občanský průkaz a potvrzení o studiu.

Půjčky pro cizince je možné zprostředkovat cizincům s trvalým pobytem na území České republiky. Podmínky se liší podle toho, zda cizinec může nebo nemůže doložit svůj pravidelný příjem. Vyřízení bývá rychlé, jedná se o bezúčelové půjčky.

Půjčky pro dlužníky jsou určeny pro klienty, kteří aktuálně splácí půjčku nebo půjčku v minulosti měli. Možnosti při vyřizování nové půjčky se liší podle toho, zda žadatel má nebo nemá záznam v bankovním nebo nebankovním registru.

Půjčky pro důchodce je možné vyřídit i před dosažením 75 let věku. Nabízí je banky i nebankovní instituce. Je možné pojistit se proti nemožnosti splácet půjčku.

Půjčky pro ženy na md jsou nabízeny nebankovním sektorem. Využijí je ženy s partnerem, který má trvalý příjem. Vyřízení je velmi rychlé, vhodné zejména v případech, kdy potřebujete jen nižší částky.