Půjčovna lodí Otava - Půjčujeme lodě a rafty na Otavě

Půjčovna lodí Otava Vám nabízí k zapůjčení plastové kanoe a nafukovací rafty na řece Otavě. Jsme půjčovna lodí s největším počtem loděnic na řece Otava a proto Vám umíme půjčit lodě za přijatelné ceny – v našich loděnicích máte dopravu zdarma, nebo za velmi zvýhodněnou cenu.
 
Na řece Otava máme celkem 7 loděnic, kde si můžete půjčit lodě, nebo třeba vyměnit vybavení, když jedete kolem a nesedí vám například délka pádla, nebo velikost vesty. Na ostatní místa po celé Otavě naše půjčovna lodě zaváží.
 
Hlavní loděnice naší půjčovny lodí na Otavě je v Sušici nedaleko vodáckého kempu Sušice. Odtud vodáci začínají většinu svých vodáckých výletů po Otavě.
 
Jednodenní úsek je ideální ukončit v Horažďovicích, kde máme loděnici v kempu "Rosenauerův Mlýn".
 
Za dva dny na vodě dopádlujete do další loděnice naší půjčovny lodí – do vodáckého kempu „Otavský ráj“ v Katovicích. V tomto vodáckém kempu většina vodáků končí svůj dvoudenní vodácký výlet na Otavě. Vodáci, kteří jedou po Otavě dál, zde rádi přespí. Je to kemp s nejlepšími službami na řece Otavě a naše půjčovna lodí jeho služby doplňuje.
 
Z Katovic je to jen půl dne na Slaník nebo celý den Štěkně. V obou místech máme loděnici vhodnou k ukončení plavby bez platby za dopravu lodí. Do obou kempů vám také můžeme převézt zavazadla.
 
Další loděnici máme v Písku. Tam končí hodně vodáků, protože je odsud dobrá doprava, ať už autobusová, nebo vlaková. V Písku se platí manipulační poplatek za převoz lodí od řeky do loděnice - 200 Kč. Je to daleko nižší poplatek, než by stála plnohodnotná doprava lodí, která se počítá od hlavní loděnice v Sušici.
 
Po týdenní dovolené na vodě můžete dopádlovat až do Vojníkova na „Cajsku“. Zde je naše poslední loděnice půjčovny lodí Otava. Tady vodáci svou pouť končí. Odtud byste již totiž jen pádlovali po klidné hladině přehrady Zvíkov, což žádného pořádného vodáka nebaví. Na "Cajsku" se také platí manipulační poplatek 200 Kč.

Co nabízí půjčovna lodí Otava?

Půjčovna lodí Otava Vám zapůjčí to nejlepší vodácké vybavení:
  • plastové kanoe Samba 4,5 pro 2 vodáky
  • plastové kanoe Samba 5,2 pro 3-4 vodáky
  • nafukovací rafty Colorado 450 pro 6 vodáků
  • nafukovací rafty Colorado 360 pro 4 vodáky
  • kajaky
  • pádla
  • plovací vesty pro dospělé
  • certifikované záchranné vesty pro děti
  • vodácké barely, které přesně pasují do našich lodí tak, že je nemusíte vázat
  • ocelová lanka (3m) se zámečkem na uzamčení lodí

Půjčovna lodí Otava nabízí vše v ceně!

V naší půjčovně lodí na řece Otava Vám v ceně automaticky nabízíme veškeré vybavení k lodím.V ceně lodě máte vždy pádla, plovací vesty a barely. V jiných půjčovnách lodí nejen na Otavě Vám k ceně za loď připočítávají ještě položky za pádla, plovací vesty a barely. V ceně není lanko se zámečkem, ale půjčíme vám ho za 20 Kč/den.

Užitečné odkazy pokud vyrážíte na Otavu