Půjčovna lodí Lužnice, Sázava, Otava, Vltava


Půjčovna lodí na řeky Lužnice, Sázava, Otava a Vltava

Naše půjčovna lodí byla založena v roce 1998. Množství spokojených zákazníků, které každoročně narůstá, nás opravňuje nabídnout služby naší půjčovny lodí i Vám. Zaměřujeme se především na Lužnici, ale také na Vltavu, Sázavu a Otavu, jsme však schopni zajistit dopravu lodí i osob i na ostatní řeky.

Nabídka půjčovny lodí – kánoe Samba, Vydra, Tukan, rafty Colorado

Naše půjčovna lodí nabízí za příznivé ceny možnost zapůjčení plastových kánoí Vydra, Samba, Tukan, kajaků Bert, rafty Colorado 6-míst, pádla Profiplast, vodotěsné 50 litrové barely, plovací vesty, záchranné vesty pro děti, helmy a další vodácké vybavení. Každá kánoe je opatřena koníčkovacím lanem a houbou. Ve spolupráci s partnerskou půjčovnou lodí zajistíme i zapůjčení nafukovacích kánoí Baraka či Yukon. Ochotně Vám poradíme při plánování vodácké trasy na Lužnici, Otavě, Sázavě i Vltavě. Podáme aktuální informace o stavu vody a průtoku v řekáchtábořištích, kempech, jezech, občerstveních, přírodních i kulturních památkách, a zodpovíme Vaše veškeré dotazy.

Řeky, kam nejčastěji vozíme lodě

Půjčovna lodí Lužnice nabízí lodě pro vodáky jak na vícedenní splouvání řeky Lužnice od Suchdola až po Bechyni, tak i na jednodenní či dvoudenní výlety v okolí Tábora či Suchdola nad Lužnicí vhodné i pro rodiny s dětmi.

Půjčovna lodí Sázava zapůjčí lodě pro vícedenní sjíždění Sázavy od Světlé nad Sázavou až do Pikovic. Půjčovna lodí Sázava zajistí i jednodenní či dvoudenní výlety na dolním toku Sázavy nebo v okolí Kácova.

Půjčovna lodí Otava zajistí lodě pro splutí řeky Otavy od Sušice až po soutok s Vltavou. Je-li dostatek vody, mohou vodáci zahájit plavbu nad Sušicí z Dlouhé Vsi, Annína, Radešova nebo Rejštejna, kde půjčovna lodí Otava rovněž zajistí zapůjčení lodí.

Půjčovna lodí Lužnice, Sázava, Otava, Vltava

Půjčovna lodí Vltava zapůjčí lodě na Vltavu z Vyššího Brodu do Boršova, ale i na Horní Vltavu z Lenory do Nové Pece. Půjčovna lodí Vltava nabízí vodákům i převoz přes Lipno.

Doprava

Lodě a veškeré vodácké potřeby dopravíme na sjednané místo vyplutí na Lužnici, Otavě, Sázavě či Vltavě a poté si je na konci Vaší plavby opět vyzvedneme. Lodě si pochopitelně můžete vyzvednout v půjčovně v Táboře a odvézt si je pak k řece sami. Pro přepravu větších skupin vodáků zajistí naše půjčovna lodí mikrobus nebo autobus. Našim zákazníkům nabízíme i možnost převozu bagáže mezi kempy.

Operativní změna trasy

V případě nepříznivého vodního stavu jsme schopni lodě po dohodě s Vámi zavézt na jiný sjízdný úsek vybrané řeky nebo na jinou sjízdnou řeku v našem dosahu – Lužnice, SázavaOtavaVltava a případně i Berounka.

Připojištění lodí

Tuto oblíbenou službu jsme začali nabízet jako první půjčovna lodí na Lužnici. Stejně jako v minulých letech i v letošním roce nabízíme našim zákazníkům možnost připojistit si lodě (kánoe a kajaky) proti krádeži a poškození. Na rafty a ostatní vodácké vybavení se připojištění nevztahuje.

Pojištění lodí

Slevy

Naše půjčovna lodí nabízí svým zákazníkům množstevní slevyvěrnostní slevy pro stálé zákazníky, slevy pro školy a také slevu pro studenty na ISIC kartu.

Doplňkové služby

Při vícedenním zapůjčení kánoí nabízí naše půjčovna lodí skupinám se čtyřmi a více loďmi možnost bezplatného zaparkování automobilů přímo v půjčovně a následný odvoz řidičů (max. 6) zároveň s loďmi. Po domluvě také nabízíme v určených místech přepravu zavazadel od nádraží k řece a naopak. Každá skupina obdrží od naší půjčovny lodí vodáckou mapu sjížděného úseku řeky Lužnice, Otavy, Sázavy či Vltavy s přehledem jezůkempů a tábořišť na trase. V půjčovně lodí uschováme zdarma prázdné batohy našich vodáků po dobu plavby.