PYRO-JIVA

...NENÍ ZÁŘE, CO PYRO - JIVA NEDOKÁŽE..

V oblasti zábavné pyrotechniky působíme již od roku 1992. Ročně realizujeme okolo 100 ohňostrojů. 14 let odpalujeme počítačem i ty nejnáročnější hudebně ohňostrojné kompozice. O tom, že naše služby pro Vás neustále zdokonalujeme, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii či videogalerii.

Ohňostroje

Ohňostroje tvoří náplň činnosti firmy od začátku založení firmy. Pokrýváme širokou oblast zábavního ohňostroje. Exteriérové, interiérové, vodní a konfetové ohňostroje mohou být doplněny i nápisy a logem. Mimořádných kvalit dosahují naše hudební ohňostroje, kde využíváme speciální počítače pro dosažení souladu s hudbou.

Pyrotechnika

Používaná ohňostrojná pyrotechnika je dovážená od široké škály dodavatelů, aby byla zajištěna rozmanitost. Dovážená pyrotechnika firmy Caballer je zárukou světové třídy. Španělská, čínská, japonská, německá a italská pyrotechnika certifikovaná v české či unijní zkušebně tvoří základní prvky ohňostroje. Jako vlastník licence výzkum, vývoj, výroba, obor výbušninářská pyrotechnika zajišťuje firma pyrotechnické efekty do stěžejních českých divadel.

Konfety

Konfety se stávají součástí klasických převážně interiérových ohňostrojů nebo samostatně zdůrazňují jedinečnost slavnostního okamžiku. Dovážíme konfety od kvalitní čínské zavedené firmy. Dodáváme a používáme konfety rozmanitých barev a v široké škále tvarů a velikostí. Naše konfety lze odpalovat ručně elektricky nebo ve větším rozsahu pomocí konfetového děla.

Efekty na míru

Někteří zákazníci vyžadují speciální efekty, které není možno nakoupit na trhu. Ty jsou potom na míru vyvinuty a vyrobeny pouze pro daný účel. Jedná se o efekty do divadel, filmů, pro fotografování nebo k jiným speciálním příležitostem. Naše letité působení ve vývojových odvětvích pyrotechniky nám poskytlo řadu zkušeností k vytváření i těchto speciálních efektů.