Ráj zahrad

Zahrada je náš život, žijte ho s námi.

O nás

Firma rajzahrad.cz se zaměřuje na poskytování odborných služeb v oblasti zahradní techniky, architektury a činností souvisejících s veškerou zelení. Zabýváme se jak samotným návrhem zahrad, tak i kompletní realizací projektů, následnou odbornou péčí či sezónní údržbou.

Naši zákazníci oceňují především neobyčejnou všestrannost a individuální přístup ke každému, kdo nás osloví s jakoukoli prosbou či požadavkem. Klademe velký důraz na komunikaci se zákazníkem - počínaje konzultací, vypracováním návrhu dle požadavků klienta až po následné realizování projektu. Jsme schopni realizovat námi projektované zahrady, ale i Vaše, dříve vypracované návrhy nebo jakkoli poničené zahrady.

Tím ale péče o zákazníky nekončí, podle Vašich přání provádíme celoroční či sezónní údržbu, například sečení trávníku a následná údržba nebo řez okrasných či ovocných dřevin. Poskytujeme také poradenství v oblasti péče o zahradu. Ceny prací jsou vždy projednány individuálně, protože neexistují dvě stejné zahrady. Samozřejmě i požadavky našich klientů jsou rozdílné. Záleží na mnoha faktorech, například použitý materiál, velikost vysazované zeleně či náročnost souvisejících prací. Proto po úvodní konzultaci připravíme návrh dle vašich možností a požadavků.

Součástí těchto stránek je i e-shop, kde je možné zakoupit zboží renomovaných značek jako FISKARS, Husqvarna Zenoah, Weibang, IBEA, VeGA, ACTIVE, MegaGroup či Fargroup, ACTIVE, BAHCO, CRAFTSMAN, MURRAY, OASE, SNAPPER, SOLO a mnoho dalších menších výrobců. Naší specialitou jsou neviditelné obrubníky. Systém pro oddělení trávníku od záhonu, mulče či jiné plochy. Tyto neviditelné obrubníky jsou z vysoce kvalitních materiálů a jejich hlavní výhodou je dlouhá životnost. V sortimentu obchodu rajzahrad.cz naleznete také skleníky, zemní vruty, kompostéry, zahradní nábytek a v neposlední řadě také nářadí do Vaší dílny. Naši chytří pomocníci jsou senzačním dárkem pro každého kutila.

Mezi nesporné výhody našeho e-shopu patří nejlepší možné ceny na trhu, ochotný personál, skladová dostupnost a bezkonkurenční dárky. To vše z nás dělá nejlepšího prodejce v oblasti zahradní techniky. Přesvědčte se sami nákupem u nás.

Spuštěn nový web

Právě pro Vás byl spuštěn nový design webových stránek www.rajzahrad.cz