Vítejte na stránkách naší společnosti,
provádíme opravy, prodej a renovace chladičů na všechny typy nákladních vozidel, užitkových vozidel, zemědělské a stavební techniky.

Chladiče

Naše společnost RECHL autochladiče spol. s.r.o. Zadražany u Chlumce nad Cidlinou je specislistou na opravy, renovace a prodej chladičů. Nabízíme chladiče na všechny typy osobních, nákladních, užitkových vozidel a veškeré stavební a zemědělské stroje, s možností výměny nové vložky. Zajišťujeme výrobu nových chladičů na míru dle přání zákazníka, a také vykupujeme použité chladiče.

Profesionální opravy, renovace a prodej chladičů, odborné poradenství a prvotřídní služby – naše firma RECHL je pro Vás tou správnou volbou!

Autochladiče

V naší široké nabídce si můžete vybrat autochladiče mnoha specifikací. Nabízíme autochladiče pro automobily VOLVO, MAN, DAF, MERCEDES, RENAULT, IVECO a další. Námi dodávané autochladiče jsou vždy špičkové kvality a jsou k dostání za velmi příznivé ceny.

Olejový chladič

Součástí naší nabídky je i olejový chladič. Olejový chladič dodáváme pro všechny typy osobních i nákladních vozidel, autobusů, stavební a zemědělské techniky, jeřáby, lokomotivy, užitková vozidla a jiné. Naši zkušení zaměstnanci vám rádi pomohou vybrat vhodný olejový chladič přímo pro vaše vozidlo.

Vzduchové chladiče

Pro naše zákazníky dodáváme také vzduchové chladiče – INTERCOOLERY. Vzduchové chladiče opravujeme, renovujeme a zajišťujeme výměnu nového středu. Zároveň jsme schopni zajistit výrobu nového INTERCOOLERU dle rozměrů dodaných zákazníkem.

Opravy chladičů

Zaměřujeme se nejen na prodej, ale také na opravy chladičů. Naši zkušení zaměstnanci zajišťují opravy chladičů s maximální precizností a v co nejkratším možném čase. Opravy chladičů realizujeme s důrazem na kvalitu provedené práce a spokojenost zákazníka.