Najbližšie masérske kurzy
0902 132 000
Facebook

Masérska škola Rege

POZOR:
Prostredníctvom Úradu práce (ÚPSVaR - napr. REPAS, projekt Nestrať prácu - vzdelávaj sa) si môžete požiadať iba o preplatenie kurzu Wellness pracovník - masérske služby. Tento kurz je akreditovaný MŠVVaŠ, čo znamená, že po jeho absolvovaní získavate novú kvalifikáciu wellness pracovník - masér. Ostatné kurzy sú doplnkové a ÚP ich neprepláca!


V dnešnej uponáhľanej dobe plnej stresu si len málokto nájde dostatok času na relax a kvalitnú masáž. Každý z nás má množstvo starostí, ktoré si odkladá a časom sa hromadia, až kým nevznikne problém. Zvyčajne je to stuhnuté svalstvo, najmä stuhnutý krk, bolesti chrbta a krížov. Príčinou týchto bolestí môže byť stereotypná práca, sedavé zamestnanie alebo preťaženie a svaly je jednoducho potrebné rozmasírovať a uvoľniť.

Trh dnes ponúka obrovské množstvo masážnych techník a druhov masáží. Každá z nich má špecifické liečebné účinky na zdravie človeka. Preto je dôležité, aby maséri ovládali viaceré druhy masáží a dokázali uspokojiť potreby klienta. Masérska škola Rege je medzinárodne certifikovaná inštitúciou International Education Society, London.

Navštívte nás v našej masérskej škole Rege, kde získate veľa nových a užitočných informácií. Obohatíte sa o nové zručnosti a skúsenosti, spoznáte ich fyzioterapeutické účinky rôznych druhov masáží a prispejete tak k Vášmu lepšiemu zdraviu a zdraviu klientov a blízkych ľudí, na ktorých Vám záleží a ktorým chcete pomôcť.

Výuku našich kurzov zabezpečujú skúsení lektori s dlhodobou praxou.

Darujte kurz ako darček, máme pre Vás pripravený darčekový poukaz.

Študentom poskytujeme zľavu 10% z ceny kurzu.
Podrobnejšie informácie. 

Ak nebývate v blízkosti Trenčína, dáme Vám zľavu z kurzu na ubytovanie.

Najnovší článok

Aké vybavenie potrebuje masér?

Úspešným absolvovaním kurzu sa cesta maséra ešte len začína. Na väčšinu terapií potrebujete totiž nielen cit a šikovné ruky, ale aj nejaké masérske vybavenie. Nad čím popremýšľať...

Príspevok na rekvalifikáciu RE-PAS

Uplatnite si u nás príspevok na rekvalifikáciu prostredníctvom projektu RE-PAS. Ako akreditovaná vzdelávacia inštitúcia poskytujeme možnosť rekvalifikácie pre uchádzačov o zamestnanie evidovaných na ÚPSVR. Viac informácii nájtede tu.

Ponuka kurzov