Kdo jsme a jaké máme cíle.

     Vítejte na internetových stránkách Agentury pro reklamu a sport. Úvodem bychom Vás chtěli v krátkosti seznámit se záměry naší agentury a se způsobem jejího fungování.

     Naše agentura působí na Internetu patnáctým rokem. Jejím cílem je soustředit na jednom místě co nejširší nabídku zakázkové výroby reklamního zboží nebo zakázkového potisku sériových výrobků. Kompletní zakázková výroba, to jsou vlajky a prapory, sportovní dresy,  zejména fotbalové, hokejové, cyklistické a motokrosové, vlaječky, kravaty, šátky, keyholdery, klíčenky, šály, startovní čísla a trikoty, textilní kalendáře, plastisoly, sublimační papíry. Zakázkový potisk je aplikován na trička, textilní tašky, skládací i svinovací metry a tesařské tužky.

     V naší nabídce jsou zařazeny produkty řady výrobců, fungujeme tedy jako internetová reklamní agentura. Součástí naší nabídky jsou i sportovní dresy, protože s postupujícím časem se dresy stále více stávají nosičem reklamy.

     Hlavní činností naší agentury je vysvětlit Vám všechny možnosti realizace Vašeho požadavku, sjednat s Vámi konečnou podobu objednávky včetně způsobu dodání a platby požadovaného zboží a Vaší objednávku předat do výroby. Abychom co nejvíce zkrátili dodací lhůty, je Vám zboží odesíláno přímo od příslušného výrobce a také platbu za dodávku provádíte přímo výrobci. Zboží je zasíláno poštou, způsob platby závisí na zvyklostech toho kterého výrobce. Většinou jde o platbu v hotovosti při převzetí zásilky (zásilka na dobírku). U zakázek většího finančního objemu nebo v případě, že Vám nevyhovuje platba v hotovosti, provádí se platba předem na základě zálohové faktury ve výši 50 - 100% celkové ceny.

     Pro realizaci potisku je nutná grafická předloha, zpracovaná v křivkách (vektorová grafika), nejlépe v programu CorelDRAW. Pro Vás, kteří nemáte možnost takového zpracování, naše agentura provede potřebné grafické práce.

     Přejeme Vám příjemný pobyt na našich internetových stránkách a děkujeme za Vaši návštěvu.

 

Zjistit Google PagerankZjistit S-rank

optimalizace PageRank.cz

Služby potisk látkových tašek a textilu