Printer

Velkoformátový tisk

Billboardy, plakáty, tapety, plachty, bannery, samolepky, rollupy, vlajky...

Tiskneme na kvalitních velkoplošných tiskárnách. Billboardy od jednoho kusu, plakáty formátů A0 až A3, reklamní plachty/bannery, samolepky, reklamní systémy - rollupy, vlajky.

Copier

Digitální a ofsetový tisk

Vizitky, plakáty, letáky, prospekty, obálky, hlavičkové papíry, pozvánky, etikety...

Menší zakázky jsou určené pro digitální tisk, který je flexibilnější a ve stejné kvalitě zpracuje vizitky, plakáty, letáky, prospekty, obálky, hlavičkové papíry, pozvánky či etikety. Při velkých objemech je ekonomičtější využít ofsetový tisk, ale s delší dobou dodání.

Car

Řezaná grafika / signmaking

Polepy aut a výloh, reklamní cedule, tabule, plachty, firemní štíty, orientační systémy...

Řezaná grafika je nestárnoucí součást reklamního průmyslu a v poslední době velice vhodně doplňuje velkoplošný tisk. Rádi vám pomůžeme s grafickým návrhem nebo ho celý navrhneme a vytvoříme za vaší konzultace takovým způsobem, abychom došli až do bodu, kdy finální podoba bude přesně dle vašich představ.

Papers

Reference

Našich reklamních služeb v minulosti využili např. tito vybraní klienti:

Hotel Bohemia Chrudim, Babiččin ovocný čaj, Hanák Kuchyně, Město Chrudim, Město Hlinsko, GE Money Bank a.s., TIENS Czech Republic, REPLAY, Raiffeisen a.s., Progress Interior s.r.o., Lock s.r.o., Sokol Falco s.r.o., Valmont CR s.r.o. a další.

Computer

Webové prezentace

Internet je médiem současnosti. Pokud vaše firma nemá moderní web, jen těžko udrží krok s konkurencí.

Bez vlastní webové prezentace již není možné existovat. My pro vás vytvoříme produktové stránky, firemní prezentace, eshopy nebo i flashové microsites. Od prvotního grafického návrhu přes programování, přípravu administrace a optimalizace pro vyhledávače (SEO) a další službu jako PPC či linkbuilding.

Banners

Expo, stojany, prezentace, textil

Reklamní poutače, roll-upy, stojany, bannery, vlajkové systémy, prezentační stěny, reklamní předměty, potisk textilu...

Světelné reklamy outdoor a indoor, rámy a boxy, roll up bannery, stand up bannery, stojany a stojánky, áčka, cedule, reklamní stěny a stolky, 3D písmena a nápisy s povrchovou úpravou, reklamní předměty a jejich potisk, potisk značkového i neznačkového textilu a pracovních oděvů včetně širokého výběru.

Kontaktujte nás

Naše služby

  • Velkoformátový tisk
  • Digitální a ofsetový tisk
  • Řezaná grafika / signmaking
  • Webové prezentace
  • Expo, stojany, prezentace
  • Textil a reklamní předměty