Reklamní plachta.cz
Po - Pá   8 - 18 hod.
Uživatelský účet
    Celkem: 0 Kč

Reklamní plachty / bannery vyrábíme z kvalitních materiálů a tiskneme kvaliními UV barvami. Reklamní plachty jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Více...

Reklamní plachty / bannery vyrábíme z kvalitních materiálů a tiskneme kvaliními UV barvami. Reklamní plachty jsou vhodné do interiéru i exteréru.
Standardní výroba reklamních plachet trvá 3 - 5 pracovních dnů, podle množství a momentální situace. Po dohodě je možná i expresní výroba, ale jen do velikosti 1,57 x 10 m, u Lehkého textilního banneru jen do 1,33 x 10 m. Pro více informací volejte 608 100 595.
Životnost našich plachet je 3 - 5 let. Důležité je uchycení plachty - musí být využito všech oček a pokud bude plachta ve větrném prostředí, je vhodné použít více oček, než je standard. U malých plachet zpevňujeme okraj jen v místě očka. Velké reklamní plachty děláme se zpevněnými okraji a zatavenými oky. Velké plachty dokážeme vyrobit v téměř neomezené velikosti, bez svařování až do velikosti 4,95 x 10 m.

Rozměry

Minimální rozměr je 20 cm, maximální rozměr není omezen - svařuje se z pásů. Expresně do 2. dne jsme schopni vyrobit banner jen do velikosti 10 x 1,57 m a do určitého množství.

šířka (cm)
(30 - 2000 cm)
X
výška (cm)
(30 - 2000 cm)

Materiál

Litá PVC plachtovina 510g je kvalitní klasická plachtovina,
MESH 340g je děrovaná plachtovina vhodná na velké plachty,
Lehký textilní banner 120g je vhodný na krátkodobé reklamy nebo vlajky.

Očka

Standardně děláme očka po 50 cm, ale pokud bude banner velký nebo bude na větrném místě a budete jej upevňovat na rám nebo napnuté lano, jako tzv. trampolínu, je lepší zvolit větší hustotu ok, aby se banner ve větru neutrhnul.

Standardně děláme očka po 50 cm, ale pokud bude banner velký nebo bude na větrném místě, je lepší zvolit větší hustotu ok, aby se banner ve větru neutrhnul. Používáme čirá plastová očka z houževnatého materiálu, takže se nelámou a netvoří se z nich rez. Navíc když banner doslouží, můžete jej celý dát do kontejneru s plastem.

Termín

Exrpesně do 2. dne jsme schopni vyrobit banner jen do velikosti 10 x 1,56 m, a do určitého množství. Pro bližší informace prosím volejte 608 100 595.
Pokud Vám banner stačí do 14 dnů, budete ho mít o 10% levnější.

Tisková data

Pokud máte návrh ve Wordu, Powerpointu, Autocadu, případně obrázek stažený z internetu, tak nemáte tisková data a budete potřebovat pomoc grafika. Tato služba je zpoplatněná, cena závisí na složitosti grafické přípravy, proto není zahrnuta v ceně, kterou zobrazuje tento kalkulátor. Cenu Vám sdělíme ihned, jakmile náš grafik posoudí podklady, které od Vás obdržíme buď prostřednictvím tohoto webu nebo emailem na adrese info@reklamniplachta.cz. Pro bližší informace prosím volejte 608 100 595 nebo pošlete poptávku mailem na info@reklamniplachta.cz

Pokud máte návrh ve Wordu, Powerpointu, Autocadu, případně obrázek stažený z internetu, tak nemáte tisková data a budete potřebovat pomoc grafika, proto klikněte na "Nemám, nejsem grafik" a postupujte dále. Pro bližší informace prosím volejte 608 100 595 nebo pošlete poptávku mailem na info@reklamniplachta.cz

Pro tisk plachet (bannerů) potřebujeme data ve formátu standard PDF/X-1a:2001 nebo 1.3, bez přímých barev, průhledností a bez vrstev, nebo kvalitní JPG, obojí ve CMYKu. Při velikosti 100% je vhodné rozlišení 30 - 50 DPI, ne víc. Pokud potřebujete, můžete grafiku připravit i 1:2 nebo 1:10, ale tuto skutečnost musíte uvést v Poznámce. Texty musejí být min. 4 cm od okrajů, aby do nich nezasáhla očka. Spadávku (přesahy) dělejte maximálně 1 cm. Výsledná velikost má toleranci +-1%.

Pro tisk plachet (bannerů) potřebujeme data ve formátu standard PDF/X-1a:2001 nebo 1.3, bez přímých barev, průhledností a bez vrstev, nebo kvalitní JPG, obojí ve CMYKu. Při velikosti 100% je vhodné rozlišení 30 - 50 DPI, ne víc. Pokud potřebujete, můžete grafiku připravit i 1:2 nebo 1:10, ale tuto skutečnost musíte uvést v Poznámce. Texty musejí být min. 4 cm od okrajů, aby do nich nezasáhla očka. Spadávku dělejte maximálně 1 cm. Výsledná velikost má toleranci +-1%.

Pokud máte jen návrh ve Wordu, Powerpointu, případně obrázek stažený z internetu, tak nemáte tisková data a budete potřebovat pomoc grafika, proto klikněte na "Nemám, nejsem grafik" a postupujte dále. Pro bližší informace prosím volejte 608 100 595 nebo pošlete poptávku mailem na info@reklamniplachta.cz.

Text

Pokud nemáte svoje tisková data, napište zde text, který má být na banneru. Před výrobou Vám zašleme grafický návrh ke schválení.

Nahrajte podklady pro tisk (ve formátu *.pdf nebo *.jpeg)

Nahrajte soubor(y), které máte k tisku, nebo ze kterých může náš grafik vytvořit grafický návrh.
Maximální velikost souboru je 100 MB.
---------- chybí v návrhu ------------
  • {{ item.name }}

Poznámka

Reklamní plachty / bannery jsou vhodné pro dočasnou reklamu např. pro sezónní zboží, nebo jako fotopozadí pro školy, sportovní kluby, sportovní akce, apod.


Změna cen, provedení a termínu vyhrazena. Nenajdete-li požadovanou variantu, napište nám na info@reklamniplachta.cz nebo nám zavolejte na 608 100 595.