Albatros moving - stěhování

Albatros moving - kompletní stěhovací služby

Albatros moving přináší na český trh evropský standard stěhovacích služeb. Vycházíme z více než 25 let zkušeností osvědčené české firmy REMUS kompletní stěhovací služby s.r.o.. Její tradici poctivé práce a spolehlivých služeb jsme obohatili o moderní, velmi komplexní přístup k procesu stěhování.

Stěhování Praha

  • stěhování firem

    STĚHOVÁNÍ FIREM

  • mezinárodní stěhování

    MEZINÁRODNÍ STĚHOVÁNÍ

  • stěhování domácností

    STĚHOVÁNÍ DOMÁCNOSTÍ

  • stěhování IT techniky

    STĚHOVÁNÍ IT TECHNIKY

  • stěhování těžkých břemen

    STĚHOVÁNÍ TĚŽKÝCH BŘEMEN

  • vozový park

    VOZOVÝ PARK

Albatros moving - stěhování Praha

DESIGN

Pomůžeme Vám uvést vše do pohybu. Provedeme Vás celým procesem. Každá organizace je jedinečná. Proto se snažíme porozumět Vašim konkrétním potřebám i struktuře Vaší společnosti. Navrhneme daný prostor tak, abychom optimalizovali jeho rozložení s ohledem na komunikační sítě, organické pracovní postupy Vašich týmů, rozvržení jednotlivých oddělení a také s respektem k jakýmkoliv konkrétním individuálním požadavkům.


FIT OUT

Naše rozsáhlá síť preferovaných dodavatelů nábytku zajišťuje, že snadno splníme Vaše představy. Bez ohledu na to, jak jedinečný je Váš styl nebo jak je Vaše vize náročná, vždy pro Vás máme řešení. Váš prostor je Vaše DNA a my chceme zajistit, aby promlouval nahlas a jasně. Z naší široké nabídky partnerů Vám pomůžeme vybrat ideální kombinaci nábytku. Pokud se Vám nedaří najít to, co hledáte, jednoduše to postavíme na míru, abychom zajistili, že Vaší vizi dáme život. A vždy v rámci rozpočtu.



© Copyright 2024 Albatros moving