Renovace vany nástřikem.

Oblast: SEVERNÍ MORAVA, PRAHA, BLANSKO, BRNO a okolí

Renovace a barevná úprava van a umyvadel bez bourání, výměny a poškození obkladů, odpadu, prachu, hluku a dalších výdajů spojených s výměnou vany.

cena od 2 180,- Kč

Již přes 20 let se zabýváme nástřikem a barevnými úpravami smaltových, litinových či plechových van. Zdá-li se Vám, že povrch Vaši vany je již zašlý, drsný či jinak poškozený, využijte našich služeb a my Vám vanu, umyvadlo či sprchový kout rádi zrenovujeme.

Renovace vany zabere cca 3 hodiny, kdy opravu provádíme na místě u zákazníka, aniž by bylo třeba okolí vany bourat či upravovat. Po ukončení renovace zůstane koupelna neznečištěná. Po renovaci bude vana opět leskle bílá nebo ji můžeme nastříkat jakýmkoliv jiným barevným odstínem.

Blíže k technologii, na základě které renovaci či opravy van provádíme. Jedná se o tří složkovou barvu německé výroby určenou na renovaci smaltu. Nejedná se o opravu vany vložením akrylátové vložky, protože tento postup renovace se nám zdá finančně náročnější, a následná životnost je totožná s naším postupem renovace studeným smaltem.

Pokud máte obavy o dosažení námi avizovaného výsledku, prokonzultujte prostřednictvím fotek poškozené vany, a zasláním na náš email. Rádi Vám odpovíme, zda - li existuje možnost renovace ještě před jejím objednáním.

Po nastřádání více objednávek v dané lokaci po celé ČR, nepočítáme k našim službám dopravné, které je již zahrnuto v částce za renovaci / opravu vany. V případě urgentnější objednávky jsme schopni termín renovace urychlit.