Nabízené služby

O společnosti Renovmalplus s.r.o.

Firma vznikla transformací z fyzické osoby Pavel Nohavica, která působila od roku 1. června 2005 a zabývala se stavebními, malířskými a natěračskými pracemi ve výškách. V roce 2007 - 2008 se firma přeorientovala na revitalizace panelových domů. Stavební firma RenovMal plus s.r.o., vznikla na základě oprávnění provozovat živnost dne 10. prosince 2013.

Společnost je právnickou osobou, která ručí svým zákazníkům veškerým majetkem. Sídlo firmy je Praze, kde je také naše školící středisko. Firma má více jak 25 zaměstnanců. Vzhledem k tomu, že působíme po celé ČR, máme několik strategicky rozmístěných provozoven na území ČR - Brno, Olomouc, Praha1, Praha2, Zlín. 

 

Tepelné čerpadla pro panelové domy

Panelové domy v České republice byly a ve většině jsou, vytápěny z centrálního zásobování teplem. Centrální zásobování teplem (tzv. výtopny či teplárny) byly převedeny v procesu privatizace do soukromých společností nebo zůstaly ve společnostech, které mají dohled města ve kterém se nacházejí. Důležitá však je snaha těchto společností, na úkor zákazníků, tento systém co nejrychleji rekonstruovat, zvyšovat maximálně ceny a v budoucnu při nízkých nákladech pobírat co nejvyšší zisk..

Jednou z daších alternativ mimo centrální vytápění, plynového kotle či kotle na plynová paliva jsou tepelná čerpadla. Samozřejmě jde o mnoho modernější a úspornější technologie, než výše uvedená zařízení.

 

Sjednaní zakázky

  • Osobní schůzka
  • Vytvoříme Vám cenovou kalkulaci
  • 3D návrh
  • V případě zájmu sepíšeme smlouvu
  • Předání a kontrola díla
  • Nadstandartní záruka v délce 7 let

Video


Sekci video připravujeme.