Kreativní (+) marketingové studio


Nastartujeme vaši prezentaci v online světě.

Weby, grafika, fotografie, marketing. Pomůžeme vám najít správný směr.

Co děláte, je těžké. Ještě těžší je to předvést ostatním.

Potřebujete reprezentativní web a zajímavé texty?


Potřebujete skvělé fotky nebo grafiku?


Připadáte si na internetu neviditelní?


Chcete se ukázat v tom nejlepším světle?


My to umíme.
Pojďme vás posunout na vyšší úroveň.


Hledáte strategii, která vás posune před konkurenci? S individuálním přístupem k vašemu podnikání vytvoříme plán, který využije nejnovější trendy i osvědčené postupy.

Produktová fotografie


Každá fotografie vypráví příběh. Vytvoříme vizuální obsah, který vaše produkty prodá zákazníkům. Specializujeme se na produktové fotografie pro e-commerce, lifestyle fotografie, business portréty a reklamní fotografie. Ukažme atraktivitu vašich produktů!

Tvorba webů


Vytvoříme či přetvoříme váš stávající web na moderní, responzivní a uživatelsky přívětivé stránky. Dodáme smysluplé texty a poutavý design. Od jednoduchých one-page vizitek, komplexních webových prezentací, po e-shopová řešení.

Grafické práce


Navrhneme vše, co potřebujete. Vytvoříme pro vás unikátní a estetické materiály, které přesně vyjadřují vaši identitu. Od reklamních materiálů po loga a vizuální identity, naše práce bude reflektovat ducha vaší firmy a zaujme cílovou skupinu.

Proces, který nese ovoce.
Na míru vaší firmě.

01

Správná strategie

Na začátku každého úspěšného projektu stojí správná strategie. Společně s vámi prozkoumáme vaše cíle a přání, abychom vytvořili plán, který vám pomůže dosáhnout úspěchu.

02

Identita značky

Posílíme důvěru ve vaši firmu využitím síly promyšleného a jednotného designu a stylu komunikace. Identita vaší značky se promítá do všeho, co vás reprezentuje. Pomůžeme vám ji najít!

03

Dlouhodobý plán

Vymyslíme co dělat, aby to fungovalo. Nastavíme procesy, dodáme poklady, postaráme se, aby váš nový web byl stále relevantní a aktualizovaný.