Hodinová rezervace

Hodinová rezervace termínů s možností rozdělení do kratších časových úseků (deset minut, patnáct minut, půl hodiny) a počtu rezervací.

Popis rezervovaného oboru vytvoříte pomocí jednoduché administrace.

Denní rezervace

Denní rezervace termínů pro poptávku rezervace celého dne.

Popis rezervovaného místa, služby nebo produktu vytovříte pomocí jednoduché administrace.

Týdenní rezervace

Týdenní rezervace termínů pro "vybookování" celého týdne. Ideální pro týdenní nebo měcíční rezervace.

Rezervace výrobní kapacity, pronájmů vytvoříte  jednoduše v administraci.

Rezervace termínu

Rezervace termínu je pro všechny obory. Aplikaci rezervace si přizpůsobíte na míru svým potřebám. Rezervace vám pomůže s organizací zakázek, rezervací termínů, kontrolou počtu lidí v prodejně nebo restauraci s výdejem přes okénko.
Můžete snadno obsazovat a kontrolovat termíny bez zvedání telefonů: prohlídek, vyzvednutí zboží, obsazenosti sportovních hřišť, lekcí, schůzek. Rezervace pronájmu učeben, strojů, zařízení, sdílených kanceláří, vstupů do prostor prodejen nebo galerií. Rezervaci můžete využít i pro vyzvednutí omezeného počtu výrobků nebo zakázkovou výrobu.

UKÁZKA HODINOVÉ REZERVACE

S rezrvací termínu získáte přehled o  obsazení časů v určených hodinách. Pro časové okno 1 hodinu si  v administraci/nastavení rezervace zvolíte počet možných rezervací pro danou hodinu. Časový úsek může být i kratší, například půl hodina nebo patnáct minut.

UKÁZKA DENNÍ REZERVACE

Nechte své zákazníky rezervovat celý den vaší práce. Nebudete muset zvedat telefony a zapisovat si objednávky na papír.

UKÁZKA TÝDENNÍ REZERVACE

Objednávka ubytování, pronájmu karavanu nebo strojů a zařízení pro týdenní cyklus. Pomocí rezervace můžete plánovat i řemeslné práce nebo práce na zakázku.

Vytvořeno v systému shopadmin® 2021 - 2024