Autoškola U Jeníka - Ostrava

K řidičáku jednodušeji

Pokročilá metoda učení

Tato pokročilá metoda učení vám zajišťuje, že získáte řidičský průkaz snáze a s větší jistotou. Bez ohledu na vaše předchozí zkušenosti, tato moderní výuková metoda vám poskytne potřebné dovednosti a důvěru na silnici.

 

  • zvyšuje úspěšnost u závěrečných zkoušek
  • všem žákům bez rozdílu usnadňuje průběh celého kurzu
  • absolventům dává vítanou oporu v řidičských začátcích
 
Autoškola u Jeníka

Autoškola v Ostravě

Řidičské oprávnění sk. B

Získání řidičského průkazu snadno a rychle v Ostravě!


Autoškola „U Jeníka“ vám nabízí možnost získat řidičské oprávnění skupiny B bez zbytečných komplikací. S naším týmem zkušených instruktorů, moderním vybavením a individuálním přístupem vám zajistíme, že se stane řidičem, na kterého budete pyšní.


Navíc, pokud toužíte získat řidičský průkaz co nejrychleji, máme pro vás rychlokurz, který vás dostane za volantem během krátké doby. Naši instruktoři jsou zde, aby vám pomohli efektivně se připravit na zkoušky a získat klíčové dovednosti pro bezpečnou jízdu.


Nečekejte a začněte svou cestu k řidičskému průkazu s námi ještě dnes!

15 900 Kč

Autoškola Standard

16 900 Kč

Autoškola Rychlokurz

3 500 Kč

Odborná Způsobilost

Pokročilá Organizace jízd

Našim klientům nabízíme flexibilitu a záruku plánování všech jízd do 14 dnů od nástupu. To znamená, že se naše výuka přizpůsobí vašemu harmonogramu a zajišťuje, že budete moci rychle a efektivně získat potřebné dovednosti pro získání řidičského průkazu.

Porkočilé metody

Naše moderní metody učení a cvičení jsou klíčem k úspěšným výsledkům na závěrečných zkouškách. Bez ohledu na vaši úroveň zkušeností, naše výukové techniky znamenají, že vám bude celý kurz připadat jednodušší a efektivnější. Po absolvování naší autoškoly budete mít jistotu, že vám poskytneme nejen řidičský průkaz, ale také oporu, kterou budete potřebovat na začátcích vašeho samostatného řízení. S naší moderní výukou se stanete připravenými a sebejistými řidiči.

Možnost kurzu na splátky

Umožňujeme vám platit za váš výcvik na řidičský průkaz v pohodlí a bez stresu. Nabízíme možnost zaplatit kurz na splátky bez jakéhokoli navýšení. To znamená, že si můžete udržet finanční stabilitu a současně se věnovat získání klíčových dovedností pro bezpečnou jízdu.

Individuální výuka

Nechceme, aby nervozita bránila vašemu úspěchu. Proto vám nabízíme možnost individuální výuky během celého kurzu, včetně přípravy na zkoušky. S námi můžete vytvořit plán výuky, který odpovídá vašim potřebám a tempu. Individuální výuka vám dává prostor soustředit se na oblasti, které vyžadují více pozornosti, a zároveň snižuje nervozitu, která může při výuce nastat. Jsme tu proto, abychom zajistili, že získáte výuku, která vám dává jistotu a připraví vás na úspěšné složení zkoušek.

Často kladené dotazy

Do 14 dní od nástupu garantujeme naplánování všech jízd.

Ano, místo nástupu je v rámci Ostravy individální.

Ne, kilometry při výcviku nemáme nijak omezené.

Budeme rádi, pokud přijdete i s kamarády. Proto nabízíme bonus těm, kteří přijdou v počtu 3 a víc. Sleva 500 Kč pro každého.

Ano, nabízíme možnost individuální výuky žáka s učitelem.

Ano a ne. Záleží na vás. Máte možnost připlatit si doplňující výcvik nebo kondiční jízdy. Dále musíte uhradit poplatek magistrátu před zkouškami. Více info v našem ceníku.

Ano, nabízíme možnost splátek bez navýšení. První splátka je minimálně 3 000 Kč.

Případné další dotazy rádi zodpovíme. Kontakt
Zahajujeme kurzy
< Leden 2024 >
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Termíny zdravovědy
< Leden 2024 >
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
POZOR, nečekejte na novelu zákona pro autoškoly.
Mimo jiné se chystá omezení počtu opakovaných zkoušek, pravidlo „3x a dost„.
Více informací o novele zákona —>