Řídící jednotka - největší sortiment použitých řídicích jednotek v ČR na všechny vozy!

Máme v nabídce přes 250 000 řídících jednotek na osobní, dodávkové i nákladní automobily a motocykly všech světových značek, jako jsou Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Chrysler, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Suzuki, Škoda, Toyota, Volkswagen, Volvo a další.

1 jednotka Řídící jednotka Jaké druhý řídících jednotek nabízíme? 2 jednotka Ceny a doprava Za kolik nabízíme řídící jednotky? 3 jednotka Poptávka Máte zájem o řídící jednotku? 4 jednotka Kontakt Potřebujete poradit nebo objednat?
Car Řídící jednotky:
Část
  • Motorů
  • Airbagů
  • Abs a eps
  • Čerpadel
  • Klimatizací
car
arrow
Jsme firma nabízející největší sortiment použitých řídicích jednotek v ČR na všechny vozy a se zárukou.

V České republice je nabídka řídicích jednotek poměrně omezená, ovšem my umíme „sehnat i nemožné“, neboť máme výborné kontakty na dodavatele starších náhradních dílů z celé Evropy i mimo ni a díky skvěle zvládnuté logistice a snižujícím se cenám přepravy jsme schopni dodat Vámi poptávaný díl za rozumné peníze ve většině případů v rozmezí 3–5 pracovních dnů, a to pohodlně až k Vám domů na dobírku prostřednictvím vybraných přepravních společností. Najdeme pro Vás téměř vše, na co si vzpomenete a co Vám nedá spát.