Royal Rangers je…

Tábory

Dobrodružství

Víkendovky

Zážitky

Schůzky

Přátelství

Výlety

Poznávání

Larp

Sport

Kultura

Voda

Trek

Vzdělávání

Křesťanství

…pro každého něco!

The most powerful agents & marketing strategies available

Suscipit taciti primis tempor sagittis euismod libero facilisi aptent elementum felis blandit cursus gravida sociis eleifend lectus nullam dapibus netus feugiat curae curabitur. Curae fringilla porttitor quam sollicitudin iaculis aptent leo ligula.

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus scelerisque donec ultricies tortor suspendisse adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada dignissim lacus convallis massa mauris enim.

Chci vědět více Kalendář akcí

30

let zkušeností

47

předních hlídek

420

dobrovolníků

1701

členů

Royal Rangers je…

Tábory

Dobrodružství

Víkendovky

Zážitky

Schůzky

Přátelství

Výlety

Poznávání

Larp

Sport

Kultura

Voda

Trek

Vzdělávání

Křesťanství

…pro každého něco!

Novinky

NVT 2024

Chceš sloužit dětem? Pomáhat v přední hlídce nebo ji založit? Přijeď na NVT! Národní vzdělávací tábor je intenzivní čtyřdenní vzdělávací, … Číst více

Kdo jsme?

Jsme mezinárodní nezisková křesťanská organizace, která pracuje s dětmi a mládeží školního věku. Nabízíme dětem různorodý program pro jejich rozvoj, učíme je starat se o sebe i o druhé. A to vše dobrodružným, bezpečným, zábavným a přátelským způsobem. Snažíme se být dobrou partou, kdy jsou všichni rádi spolu a rádi se vrací.

Při naší činnosti se řídíme zlatým pravidlem: „Ve všem dělám druhým to, co chci, aby oni dělali mně.“

Pro koho?

5 – 8 let
předškoláci – 3. třída
8 – 11 let
3. – 6. třída
11 – 14 let
6. – 9. třída
14 – 18 let
od 9. třídy do 18 let

Co děláme?

Royal Rangers patří k organizacím, které přicházejí s aktivní pomocí dětem a mladým lidem. Dobrý vzor, přátelství a skutečné dobrodružství prožité v přírodě se správnou motivací a v dobrém kolektivu, poskytuje dětem najít skutečné životní hodnoty.

Každý člověk je jedinečný, důležitý a originální, a proto potřebuje v sobě objevit svoje schopnosti, získat zdravou sebedůvěru a sílu k zodpovědnosti.

Řekli o nás…

„Organizaci RR znám od jejích počátků v naší zemi, a to jako pastor, jako otec tří dětí, které všechny „royalem“ prošly a nyní jako biskup církve. Skvělá volnočasová aktivita zaměřená rovněž na budování charakteru i duchovní růst Vašich dětí.“
Martin Moldan

Biskup Apoštolské církve

Propojit outdorové vyžití s budováním charakteru a duchovním vedením, není snadné… Stejně tak dát příležitost pro přátelské vztahy a spolupráci v týmu, což je základem pro zdravý růst a úspěch nejen mladých lidí. Z mého pohledu to všechno Royal Ranges umí velmi dobře.
Marek Prosner

Senior Církve křesťanská společenství

Podpořte nás

Fungujeme jako nezisková organizace již od roku 1993 a prostředky pro naši činnost získáváme z dotací, darů a členských příspěvků. Nedílnou součástí je práce vedoucích, kteří svou službu vykonávají zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu.

Naši podporovatelé a partneři

Naším největším podporovatelem je Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Na krajské a lokální úrovni nás dále podporují především jednotlivé krajské a obecní úřady, církve a různé firmy.
Na národní či krajské úrovni jsme rovněž členy nebo spolupracujeme s různými organizacemi a církvemi. Díky aktivní spolupráci a předávání zkušeností může naše služba růst a fungovat.