Rustikální nábytek

Jsme specialisté - nabízíme nový i použitý rustikální nábytek z Holandska. Širokou nabídku nového i použitého rustikálního nábytku naleznete, na ploše více než 1000m², v naší prodejně ve Ždírci nad Doubravou. Velké zásoby rustikálního nábytku máme skladem přímo na prodejně. Jsme jiní než ostatní prodejci! Udělejte si obrázek o našich možnostech a my Vám na naší prodejně sestavíme Váš obývací pokoj, ložnici, kuchyň či předsíň dle Vašeho přání nikoliv pouze na počítači, ale přímo ve skutečnosti.

Rustikální kožené sedací soupravy

Kompletní nabídka sedacích souprav

Z naší nabídky Vám doporučujeme

Zobrazit vše

Akční nabídka - rustikální nábytek

Přejít na akční nabídku

Prodejna rustikálního nábytku

Nabízíme více, než 2000 různých kusů rustikálního a holandského nábytku. Máte možnost kupovat kusy nábytku jednotlivě (skříně, stoly, židle, komody, vitríny, pohovky, botníky, knyhovny, a další), či po celých sestavách (např. ložnice, obývací stěny, a další).

Sháníte stylový nábytek jako doplněk Vašeho interiéru? Nábytek, který Vás nezklame ani svým designem ani zpracováním? Dlouhodobě zajímavý nábytek, který se neokouká? Jsme tu pro Vás.

Rustikální nábytek

Chrudimská 31, (mapa)
582 63 Ždírec nad Doubravou,
Česká republika

Otevírací doba:
Po - Pá: 8:30 - 17:00
So: 9:00- 11:00

Kontakt:
+420 602 187 600

Rustikální nábytek pro dobře vybavený dům, či byt je nepředstavitelný bez nejrůznějších doplňků. Příkladem doplňky z naší nabídky: rustikální stojan na CD / DVD, rustikální stojan na noviny, stylový soudek bez řezby - různé velikosti, stylový stojan na víno, a další.

Pokud nechcete rustikální nábytek nakupovat přes e-shop, rádi Vás uvítáme na naší specializované prodejně rustikálního nábytku ve Ždírci nad Doubravou. Rustikální nábytek zde nabízíme na ploše více než 1000 m². Váš nový pokoj či jídelnu Vám zde postavíme ne v počítači, ale z reálného nábytku – stačí jediné – vezměte si s sebou plánek Vaší místnosti.

Na ploše více než 1000m² Vám nabízíme použitý rustikální nábytek přímo z Holandska. Je-li potřeba, nábytek před prodejem nově čalouníme, opravujeme, atp. Dostanete od nás tedy vysokou kvalitu za rozumnou cenu.

Doprava zdarma

Na skladě máme více než 2 350 produktů

Rozloha prodejny více než 1000 m²

Na trhu působíme již 25 let

Rustikální nábytek

Chrudimská 31, (mapa)
Ždírec nad Doubravou 582 63,
Česká republika


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: