Webdesign

Webové prezentace. Redakční systémy. Elektronické obchody. Informační systémy a intranetové aplikace.

Vytváříme webové prezentace na míru, vždy s jedinečným grafickým návrhem a volitelně i s možností editace obsahu prezentace. Pro webové prezentace s předpokladem časté aktualizace obsahu nabízíme vlastní komplexní redakční systém, díky němuž je tvorba a úprava obsahu prezentace snadná a intuitivní. Nabízíme také vlastní řešení elektronického obchodu s podporou online plateb (PaySec), rozesílání SMS a možností propojení s účetním systémem. Máme zkušenosti s tvorbou nejrůznějších intranetových aplikací.

Vytvoříme pro Vás webové stránky na míru. Naše služby webdesignu jsou tu pro Vás již více než 10 let. Vytváříme originální webové stránky a prezentace, galerie, elektronické obchody a informační systémy. Podívejte se, jaké služby v oblasti webdesignu nabízíme a neváhejte se nám ozvat, pokud máte specifické přání. Velmi rádi pro Vás budeme pracovat i na netradičních a jedinečných projektech. Ukázky některých našich projektů lze nalézt v referencích.

  • Elektronický obchod – eshop
    Elektronický obchod umožňuje jednoduchým způsobem nabízet, propagovat a prodávat Vaše výrobky. Nabízíme modulární řešení e-shopu, které poroste s Vámi.
  • Redakční systém
    Redakční systém (CMS) je webová aplikace umožňující jednoduchou správu internetové prezentace prostřednictvím přehledného administračního rozhraní a intuitivního editoru článků. S redakčním systémem bude Váš web stále aktuální.
  • Tvorba webových stránek
    Nabízíme kompletní služby webdesignu od grafického návrhu přes vytvoření a optimalizaci kódu stránek až po registraci do vyhledávačů a katalogů. Naše tvorba je vždy originální a původní, námi vytvořené stránky snesou nejpřísnější měřítka kvality. Jsme otevřeni dlouhodobé spolupráci.