Webdesign Plzeň, tvorba webových stránek

#
#
Poptávkový formulár
Termín dodání
Které weby se Vám líbí?

Co pro vás můžeme udělat?





Prostor pro vzkaz

Kontaktní informace


Opište kontrolní kód: captcha


#

Tvoříme webové prezentace, internetové obchody a aplikace již více než 5 let. Za tuto dobu jsme získali mnoho zkušeností a profesní reputace, které rádi vložíme i do Vašeho projektu.

Objevte výhody, které přináší kompletní realizace webového projektu od Scarabea! Objevte výhody, které přináší kompletní realizace.

#

Harmonogram a zaměření na cíle webu
Jasný plán a postup zaručí dosažení stanoveného cíle.


#

Přehledná a funkční grafika
Jednoduchá a přehledná grafika usnadní ovládání.


#

Čistý a optimalizovaný kód
Čistý zdrojový kód urychlí zobrazování ve vyhledávačích.


#

Jednoduchá a bezplatná správa
Redakční systém ušetří náklady na správu a aktualizaci.


#

Podrobné statistiky návštěvnosti
Zpětná vazba umožní vyhodnocení vložených investic.


Dobré logo je základ

Pokud má být firma nebo značka jednoduše zapamatovatelná, potřebuje jasně rozpoznatelné logo. Právě kvalitní logotyp a ucelená identita je skvělým způsobem, jak se jasně identifikovat a odlišit od konkurence. Vizuální podoba společnosti je také častým aspektem, který u zákazníka vytváří první dojem. Je dobré, aby vás zákazníci i konkurence vnímali jako sebevědomý subjekt.

#

Kvalitní obsah především

Pro zlepšení prodejů a zvýšení zisků je nutné mít promyšlený plán. Nevěříme na zázračné „SEO optimalizace“. Naší cestou je dodat kvalitní obsah zaměřený na uživatele stránek. To děláme formou copywritingu - psaní kvalitních textů pro web, psaním firemních blogů a novinek, tvorbou zpětných odkazů a dalších ověřených technik.

#

Umíme toho víc

Máme rádi projekty vyladěné do nejmenších detailů. Proto disponujeme širokou nabídkou doplňkových služeb. Každá prezentace by měla mít kvalitní vizuální podklady ve formě fotek, videí nebo třeba virtuální prohlídky. V kombinaci s prvotřídní grafikou a funkčním systémem vzniká opravdu silný obchodní nástroj.

#

Telefon
+420 777 11 55 75

E-mail
info@scarabeo.cz

Plánujete webový projekt a zajímá vás cena? Zadejte nám nezávislou poptávku.