NAŠE PRÁCE

Poslední projekty

Nabízíme kompletní řešení od návrhu po realizaci

Sklo je nadčasový materiál, který nám do interiéru vnese vzdušnost a světlo.

Jedná se o velice elegantní a funkční prvek. Nezapomínejme ani na exteriér, geometrii, minimalismus, čistotu a lehkost. Komunikuje s okolím. Nejenže poskytuje nepřeberné množství využití, ale dá se elegantně kombinovat i s mnoha materiály, které dnešní design žádá. Sklo rozhodně není křehký materiál, je pevný a při vhodné úpravě nikdy nezestárne. Může mít jakýkoliv tvar a barevný odstín.

Máme více než 15 let praxi v oboru

Už více jak 15 let dodáváme sklo pro stavby, ať už jde o exteriéry nebo interiéry.

Za tu dobu jsme realizovali neskutečné množství zakázek, a každá nás posunula o kousek dál. V dnešní době designu spolupracujeme s architekty a projektanty při naplňování společné vize klientů. Pokud si nejste jisti, jaké sklo je pro Vaši realizaci optimální, načerpejte inspiraci v našich realizacích.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO

Broušení & opravy skla

Systém broušení a leštění je vhodný pro mnoho různých skleněných povrchů, jako jsou fasády budov, interiérové dveře a schodiště, ale i jachty, vlaky nebo jiná okna vozidel.

SLUŽBY

Sklo

Sklo ať již průsvitné, čiré nebo různě barevné, se podílí na estetickém dotváření prostoru

Design

Očekávejte neočekávané. Takové je motto naší společnosti ve ztvárnění designu

Technika & kování

Naším cílem však není pouhé dodání či prodej kování, ale především Vám chceme pomoct v nalezení optimálního řešení pro Vaši konkrétní realizaci

Skleněné střechy, přístřešky a markízy

Sklo poskytne ochranu před rozmary počasí, slouží jako doplněk k moderním budovám a zároveň zachovají nerušený výhled

Skleněné příčky

Dnes je moderní rozdělovat místnost pomocí skla. Dodá Vašemu domu nový vzhled, který se Vám bude jistě líbit

Skleněné dveře

Působí luxusním dojmem, jsou elegantní a navíc prosvítí přirozeným venkovním světlem Váš interiér. Ve stísněném prostoru jsou ideální posuvné dveře, naopak v dostatečném prostoru využíváme kyvné dveře.

Interierové a vchodové dveře & obložkové zárubně

Vchodové dveře vítají každý den Vaše hosty a dotvářejí celkový dojem objektu. Dokážeme je dokonale sladit s interiérovými dveřmi.

Skleněné sprchové kouty a zástěny

Máme pro Vás připraven rozsáhlý sortiment sprchových koutů, sprchových dveří, sprchových zástěn a dalších výrobků v různých variantách provedení. Každý výrobek může být vyroben na míru Vaší koupelny.

Skleněné zábradlí a schodiště

Díky naším bohatým zkušenostem jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar a design schodišť a zábradlí. Schodiště a zábradlí bývají často dominantním prvkem v prostoru ať už obývacího pokoje nebo reprezentativních prostor, vstupních hal, balkonů a teras. Je zde kladen velký důraz na preciznost a kvalitu provedení.

Zrcadla a zrcadlové stěny

Zrcadla a zrcadlové stěny se s oblibou využívají v interiérech zejména protože opticky zvětšují a prosvětlují prostor.

Skleněné obklady

Jedním z míst, kde jsou nejčastěji využívány skleněné obklady jsou kuchyně a koupelny. Sklo je velmi praktické, zároveň elegantní a moderní řešení. Výběr barev je velmi široký, vychází ze stupnice RAL, která disponuje až 2001 různými barevnými odstíny skla. Je tedy na vkusu zákazníka, kterou barvu si vybere.

Skleněné podlahy a pochozí sklo

Využívá se při různém typu zakázek. Obecně už název naznačuje, všude tam, kde se bude po skle chodit. Nejedná se však pouze o skleněné podlahy, které Vás zřejmě napadnou jako první, ale mnoho dalších možností, například skleněné lávky, skleněné stupně schodiště, galerie a skleněná patra.

Sanitární příčky a přepážky

Elegantní přepážky ze skleněných panelů pro bezpečné rozdělení toalet s elegantním designovým řešením.

Skleněné opláštění budov

Perfektní ochrana proti okolním vlivům a nestárnoucí vzhled.

Výroba skleněného nábytku a interierových doplňku

Jsme připraveni Vám vyrobit vše dle Vašeho námětu. Designu klademe v dnešní architektuře velký důraz.

Vstupní portály a výkladce

Vyrábíme a instalujeme skleněné výkladce (zvané též jako shopfronty a nebo vstupní portály) pro největší tuzemské prodejny a obchodní galerie. Po letech praxe víme, že si takto provozně zatěžované prostory zaslouží netradiční technická a konstrukční řešení v kombinaci s nadčasovým designem.

Nerez

Použitím skla ve stavebnictví jsme začali kombinovat i jiné materiály, které jsou například nerez. Tato kombinace těchto dvou materiálů vytváří luxusní designový celek.

Buďte v kontaktu

Zanechte nám na Vás kontakt a my se Vám ozveme

*
*
*