PRODEJ A PRONÁJEM SEGWAY

SUPER ZÁBAVA NA VAŠI AKCI VENKU I UVNITŘ
Jízda na Segway přitahuje pozornost a baví opravdu každého, objednejte si jej i na Vaši firemní akci - teambuilding, fun & family day, workshop, promotion, sampling, road show... Segway je také originálním, inovativním, efektivním a přitažlivým marketingovým nástrojem pro Vaši společnost. Využijte našich programů SEGWAY půjčovny.

SEGWAY PŮJČOVNA - celoroční provoz

SKVĚLÝ DÁREK PRO VAŠI RODINU A PŘÁTELE
Chcete udělat radost svým přátelům a blízkým, darovat jedinečný zážitek nebo se jen tak projet městem? Využijte našich programů SEGWAY tour. Segway vozítko si můžete půjčit třeba na celý den, dostanete odbornou instruktáž, a pokud budete potřebovat, tak i průvodce..

SEGWAY PRODEJ - autorizovaný prodejce

NOVÉ A BAZAROVÉ SEGWAYS
Jsme autorizovaným dealerem SEGWAY v ČR s nabídkou doplňků, náhradních dílů i servisu. Pro více informací navštivte naše nové stránky zaměřené na prodej SEGWAY s kompletním přehledem všech modelů a příslušenství. Na požádání vám rádi sdělíme také cenu Segway vozítka. Těšíme se na Vaši návštěvu :)

SEGWAY-BRNO



O SEG AGENCY Brno

Jsme mladá, dynamická společnost založená na osobním a profesionálním přístupu k našim klientům. Předmětem naší činnosti je provoz půjčovny, prodej a pronájem osobních transporterů SEGWAY, realizace reklamních, sportovních, zábavných, vzdělávacích a tréninkových programů pro firmy i jednotlivce. Společně s našimi osvědčenými partnery jsme pro Vás připraveni zajistit fullservis pro tyto akce – teambuilding, fun & family day, workshop, kick-off, TOP/VIP programy, firemní vzdělávací kurzy, Segway promotion & sampling, Segway road show...

Cílem každého našeho snažení je vytvářet projekty ušité na míru potřebám klienta a vložené prostředky efektivně investovat s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Nesoustředíme se ale pouze na služby spojené se Segway. Nabídka našich aktivit je nepřeberná, stejně jako vybavení, kterým disponujeme. Jsme Vám k dispozici kdekoliv v ČR, kontaktujte nás s Vaší představou.

Přijít spolu je začátek, zůstat spolu je pokrok, a pracovat společně je úspěch.
Henri Ford

SEGWAY



Darujte zážitek

AUTORIZOVANÝ DEALER SEGWAY

Jsme autorizovaným dealerem SEGWAY v ČR s nabídkou doplňků, náhradních dílů i servisu. Pro více informací navštivte naše nové stránky.

NABÍDKA POUŽITÝCH SEGWAY

Pokud máte zájem o koupi použitého SEGWAY, kontaktujte nás. Zajistíme Vám požadovaný model, vše s technickou prohlídkou a zárukou minimálně 6 měsíců.

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST

Hledáme zdatné obchodníky a prodejce na dlouhodobou spolupráci za velmi zajímavých provizních podmínek. Neváhejte nás kontaktovat.

INSTRUKTOR SEGWAY

Hledáte zajímavou práci nebo brigádu na léto, kterou vám budou všichni závidět? Hledáme instruktory / průvodce do Segway půjčovny. Užijte si zábavu, za kterou ještě dostanete zaplaceno. Inzerát naleznete zde, životopisy i s fotografií posílejte na info@segagency.cz

TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY A HRY

Hledáte originální nápad na teambuilding, kde spolehlivě zabavíte své kolegy a nebudete nudně sedět za stolem? Prožijte aktivní teambuilding se Segway - více zde.

NAPSALI O SEGWAY:

Informaci o dvoukolovém dopravním prostředku SEGWAY naleznete také na Wikipedii.


Podstatně detailnější popis SEGWAY je na Anglické mutaci Wikipedia.


Zajímavý test SEGWAY najdete na stránkách ZaVolantem.cz.


Pěkný článek pod názvem "SEGWAY - přichází nová doba" naleznete na stránkách pro-muze.cz.