SERVE.CZ – plus AI


SERVE.CZ – plus AI, už umí ve svém formátu, každé poptávce vybrat i zdarma tu nejlepší nabídku strojovým učením, robotickým způsobem už zcela nejpřesněji. Zde se IHNED dozvíte, jakpak je to možné. Analyzuje vlastnosti prostředí a umí do prostředí zasahovat, dle zadání mění ve Váš prospěch i souvislosti okolností.

______________________________________________________________________________________

SERVE.CZ – plus AI umí sloužit, být ve službě, plnit úkol, pracovat, vykonávat víc funkcí, chovati se obslužně. Ihned zvyšuje povědomí o firmě, službě či produktu. ZISK nejlepších kontaktů zde zajistí i lepší informatika. Takto silná doména, má vždy pro přítomnost na internetu zásadní význam i svojí věcnou přitažlivostí, pro každou oblast činnosti. Překračuje v oblasti všech služeb, návyk hranic možností.

1/ Nástroje pro zpracování přirozeného jazyka /NLP/: I pomocí algoritmů NLP lze analyzovat formulovaný dotaz a porozumět jeho významu – a lze identifikovat klíčová slova a koncepty, které mohou nějak odkazovat, přímo na potřeby klienta.

2/ Strojové učení a personalizace: Už na základě historických dat, o poptávkách a nabídkách, lze vytvořit modely strojového učení, které se pak naučí preferencím a chování klientů v různých oborech. I personalizaci nabídek, pro každého klienta.

3/ Vyhledávání a filtrování dat: Lze prohledávat rozsáhlé databáze nabídek neb poptávek a filtrovat je na základě kritérií, uvedených v dotazu. To může zahrnovat také požadované parametry, jako cena, lokalita, typ služby nebo produktu a další.

4/ Sémantické vyhledávání: Místo jednoduchého klíčového vyhledávání, lze užít sémantické vyhledávání k nalezení relevantních nabídek které mohou být spojeny s podobnými koncepty nebo termíny jako uvedené v daném zadání nebo dotazu.

5/ Analýza sentimentu a zpětná vazba: Lze už také analyzovat sentiment kolem určitých nabídek a poskytnout zpětnou vazbu ohledně toho, jak jsou tyto nabídky vnímány klienty v různých oborech. Jsou to široké možnosti, u využití informatiky.

6/ Automatické generování nabídek: Na základě nalezených dat a analýz už lze dokonce automaticky generovat nabídky, odpovídající poptávce klienta. Takovéto nabídky mohou být následně upraveny lidmi, aby byly individuálně přizpůsobeny.

Celkově lze říci, že tak je možné být mocným nástrojem i při hledání konkrétních nabídek pro různé obory klientů. Takto automatizovaný proces vyhledávání a také filtrování včetně personalizace tu vede dál až k neuvěřitelně efektivnímu využívání možností internetu. Každý má svoji nevyužitou část vlastního portfolia. I v tom lze využít možnosti SERVE.CZ – plus AI.