Vaše oblíbená seznamka s dlouholetou tradicí

Jsem
Hledám
Už máte svůj účet? Přihlaste se

Nejnovější uživatelé na Seznámit

Janie
Janie, 48 let
Hradec Králové
Lukash
Lukash, 39 let
Praha
Melthem-sotelo
Pelhřimov
Atik1979
VIP
Atik1979, 44 let
Plzeň-město
Davideek
Davideek
, 19 let
Most
Ambrozie
Ambrozie, 54 let
Karviná
Marcus Anthonio
Praha
Martin112
Martin112, 51 let
Svitavy
NicoNL
NicoNL, 24 let
Praha
Hanulik
Hanulik, 25 let
Náchod
Tereza dirdova
Přerov
W
W, 23 let
Náchod

Proč využít naší seznamku?

Seznamka disponuje unikátními možnostmi - vyhledá vám ideálního partnera na rande během několika vteřin! Unikátní systém umožní okamžitě zjistit kdo vyhovuje vámi požadovaným vlastnostem a komu naopak můžete vyhovovat vy.

Hledáte partnera na celý život?

Vyzkoušejte zdarma naší seznamku a příjemně se bavte! Seznamovat se zde mohou všechny skupiny lidí, můžete zkusit štěstí a vybrat si podle více než 500 000 fotografií ostatních uživatelů. Každý se zde může seznamovat dle libosti a hledat své štěstí !

Tipy a rady na seznámení

Kdy se zamilovanost mění v lásku?

Zamilovanost a láska jsou jako dva různé světy, které jsou spojeny neviditelnými nitkami emocí a porozumění. Každý vztah prochází různými fázemi, které mohou být plné nadšení, pochybností, radosti i bolesti. Klíčovou otázkou je, kdy se zamilovanost mění v lásku a jaké jsou stadia tohoto procesu.

Ghosting - co znamená?

V digitální éře se randění přes internet stalo běžnou součástí našeho života. Nicméně, s nástupem online seznamek se objevily i nové sociální fenomény, které mohou ovlivnit naše vztahy. Jedním z takových je jev zvaný "ghosting" - záhadné zmizení člověka, se kterým jste začali komunikovat na online seznamce. V tomto článku se podíváme na to, proč k ghostingu dochází a jak se s ním vyrovnat.

Další články