Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/doc/www.sici-stroje-lada.cz/www/database.class.php on line 30
Šicí stroje Lada
Šicí stroje Lada jsou českou značkou s tradicí více než 90 let, kterou zná mnoho generací. Osvědčená kvalita a prodloužená záruka, spolu s výborným servisem dávají šicím strojům Lada jistotu a žádanost klienty.

0verlocky, coverlocky


Lada je nejen českou značkou, ale dbá na velmi dobrou konstrukci šicích strojů a jejich velkou výdrž. Kvalitou i obsluhou se tak šicí stroje řadí mezi jedny z nejlépe a nejdéle fungujících šicích strojů. O této kvalitě napovídá i 5letá záruka výrobce, který se ji nebojí několik desítek let dodržovat. Je velkou škodou, že doposud neprodukuje šicí stroje s vyšívacími jednotkami, ale očekáváme, že vše je pouze otázkou času a délkou pečlivého prozkoušení výrobního procesu aby i tyto šicí stroje dodržely kvalitu a dobou ovladatelnost jaká je kladena na šicí stroje Lada.

Šicí stroje Lada

Není žádnou novinkou, že na našem trhu jsou nové stroje různých značek, montované na Thaiwanu. Jeden takový pokus probíhal v Ladě již v minulosti, když byla snaha prodávat zahraniční stroje přímo z podniku. Modelovou řadu doplňovaly také overlocky, kterých bylo objednáno na Thaiwanu 80 ks, ale k dlouhodobému prodeji nedošlo.

Výběr šicího stroje

Dnes je na trhu tolik různých značek a modelů šicích strojů v rozdílné kvalitě, že z toho jde hlava kolem. Proto je dobré poradit se s odborníkem, kterému důvěřuji nebo mám o něm kladné informace z více zdrojů. Výběru nového šicího stroje musíme věnovat více úsilí a ne koupit první levný šicí stroj, který na nás kouká v supermarketu.