SIGNUM Hustopeče

To správné místo pro váš projekt
Termín vždycky
platí
I nadrozměrné konstrukce dodáme včas. Díky velkým výrobním prostorám, bohatému strojnímu vybavení a našim šikovným zaměstnancům.
Výrobní kapacita
až 1200 tun měsíčně
Vyrábíme konstrukce různé velikosti. Naše výrobní, skladové a expediční haly mají rozlohu 15000 m2. Jsme výborně dostupní pro silniční dopravu.
Všechno sedí
jak má
U větších zakázek provádíme kontrolní montáže. Na stavbě se tak nikdy nestane, že do sebe něco nezapadá. I proto s námi bez obav spolupracují společnosti z celého světa.
Garantujeme
kvalitu
Naše výroba ocelových konstrukcí splňuje pravidla systému řízení dle ČSN EN ISO 9001:2016. Dokladem kvality služeb jsou i další certifikáty, jako je ČSN EN 1090-2:2019 nebo ČSN EN ISO 3834-2:2006.
Široká nabídka
povrchových úprav
Ochrana před korozí i vysokými teplotami. Nabízíme žárové zinkování včetně ochrany proti bílé rzi. Ruční i strojní tryskání. Protipožární nástřiky a nátěry. Duplexní povlaky, které jsou až 2,5 x trvanlivější než samotné zinkování.
Vaše požadavky řešíme
i v průběhu zakázky
Projekt na papíře je jedna věc. Když se začne stavět, leccos bývá jinak. Chápeme to a jsme vždy ochotní rychle řešit požadavky na změny.
Vyrábíme pro vás různé typy ocelových konstrukcí

Realizujeme zakázky od 1 do 1000+ tun

Ocelové
konstrukce budov

Vyrábíme nosné i nenosné stavební konstrukce pro obytné, občanské, dopravní, průmyslové i zemědělské stavby a objekty. Dokážeme zhotovit prostorovou i rovinnou konstrukci téměř jakékoli velikosti.
Realizovali jsme řadu unikátních montovaných i kombinovaných příhradových konstrukcí, které spolehlivě plní funkce stropní/
střešní, stěnové nebo mostní konstrukce.

Konstrukce
ocelových hal na klíč

Na zakázku vyrábíme konstrukce montovaných hal pro různé sektory a účely. Ať jsou to sportovní, výrobní, skladové nebo zemědělské haly. Haly určené pro obchodní centra, autoservisy a různá průmyslová využití.
Na přání zákazníka zajistíme kompletní dodávku haly na klíč včetně základních stavebních doplňků, jako jsou opláštění, vrata, dveře, okna, světlíky, prosvětlovací pásy a další prvky.

Technologické a další ocelové konstrukce

Vyrobíme pro vás různé konstrukční součásti průmyslových linek, jeřábové dráhy, obslužné plošiny, přístupové rampy a lávky, schodišťové konstrukce, potrubí a energetické mosty, skladové ocelové konstrukce, regály a další.
Kde a jak konstrukce vyrábíme

Rádi vám poradíme

Když zakázku potřebujete probrat s odborníkem.
info@signumcz.com
cross