Aktuality

Volná pracovní pozice

PRACOVNÍK OKRASNÉ ŠKOLKY – ZAHRADNÍK

Požadavky: ŘP B, T; vzdělání zemědělské, zahradnické, technické, praxe výhodou.

Náplň práce: Používání a obsluha zemědělských a zahradnických strojů, provozní údržba, organizace práce, práce ve školce.

Práce v kolektivu mladých lidí pro něž je jejich práce zálibou.


Dovolujeme upozornit na novou knihu autorů Vojtěcha Holubce a Davida Horáka The Tian Shan and its flowers. Kniha je psána v anglickém jazyce a je bohatě obrazově vypravena. Je dostupná v ceně 1000 Kč (50 EUR) v našem zahradním centru. Je možno ji rovněž objednat na internetové adrese: http://holubec.wbs.cz. Krátký náhled naleznete zde.

knihaTS

Magazín Horák

Časopis Horák magazín

Vydáváme svůj vlastní magazín, ve kterém se můžete dozvědět spoustu informací ze světa rostlin a dřevin. V našem magazínu najdete tipy na pěstování, rady a zajímavosti.
Zobrazit magazín


Produkce rostlin

Produkce rostlin

Pěstujeme rostliny ve třech katastrech na rozloze 8 ha. Školka zaujme produkcí tradičních rostlin Clematis, širokým sortimentem roubovaných listnatých a jehličnatých dřevin v kontejnerech od 1 – 7,5 litru a jehličin z volné půdy.
Zobrazit produkci


girl-354579_640

Zahradní centrum

Navštivte naše zahradní centrum a vyberte si ze stovek zahradních rostlin a dřevin. Naše zahradní centrum má dlouholetou tradici založenou na profesionálním přístupu.
Zobrazit centrum

Nabídka okrasných rostlin

Naše nabídka okrasných rostlin je tradičně široká. Snažíme se mít zastoupeny jak oblíbené druhy, tak méně známé ale o to zajímavější druhy dřevin.

Přehled sortimentu rostlin pěstovaných v našich matečných výsadbách naleznete v katalogu rostlin.

Přejít do katalogu rostlin