SLAVONICKO            CZ


Agentura Slavonicko
Agentura Slavonicko
Cestovni agentura
Ankety
Kontakt
Napište nám
Partnerské weby
Luteránská modlitebna - Horní náměstí 517 Bejčkův mlýn Hotel U Růže Slavonice Česká Kanada - Kněžíčkovic Ateliér - originální ruční výrobky Ubytování Česká Kanada - Stálkov U Boba

Agentura Slavonicko

Agentura Slavonicko nabízí zájemcům své služby pro pobyt ve Slavonicích a okolí. Na jednom místě naleznete poradenský servis pro ubytování všech kategorií při výletech, dovolených, kulturních, sportovních a společenských akcích, poradíme vám s výběrem vhodné restaurace, s pobytovým programem podle vašich představ plným nevšedních zážitků, stejně jako upozorníme na zajímavá místa v blízkém i vzdálenějším okolí. Nezapomínáme ani na sousední Rakousko, které nabízí také mnoho nádherných zajímavostí.

Naše služby jsou určeny jak pro jednotlivce, rodiny a skupiny, tak pro školy, pracovní kolektivy, ale i pro cestovní kanceláře a agentury. Cílem je krásný a zajímavý prožitek chvil strávených v tomto regionu. Neváhejte nás kontaktovat i v případech, kdy městem pouze projíždíte a zbývá jen trocha času, protože i v těchto okamžicích je možno zažít hodně zajímavého.

V neposlední řadě se zabýváme organizováním a pořádáním nejrůznějších seminářů, workshopů a kurzů, které pro vás s radostí zajistíme, popřípadě zorganizujeme i podle vašich přání a témat. Pro firmy a organizace jsme schopni zabezpečit školení, setkání, oslavy a další akce. To vše v centru města, ale i na klidných, odlehlých místech, včetně přípravy sálů nebo jiných zajímavých míst pro pořádání, jakož i ubytování, stravu, rauty a doprovodný program.