Snubní prsteny

Snubní prsteny, snubní prstýnky, prsteny z bílého zlata, prsteny ze stříbra, prsteny z chirurgické oceli.

Snubní prstýnekSvatba je jeden z nejdůležitějších dnů v životě ženy i muže. Proto zvolte tedy takový typ snubních prstenů, který vám jej bude navždy připomínat. Snubní prsteny Vám budou navždy připomínat Váš manželský slib plynoucí z Vaší lásky.

Snubní prsteny neodmyslitelně patří ke svatbě a slouží jako ikona lásky a šťastného manželství. Snoubenci si snubní prsteny před svědky vyměňují na důkaz své lásky, oddanosti, věrnosti a jako symbol manželství. Snubní prsteny se nosí na prsteníčku levé ruky proto, že je blíže k srdci. Láska. Čistá láska vychází ze srdce a při výměně prstenů si vyměňujete kus svého srdce, které odevzdáváte své druhé a milované polovičce.

Aktuální nabídka snubních prstenů

Při koupi snubních prstýnků si nechte dostatek času na jejich výběr. Dejte si nejméně 3 až 5 měsíců před svatbou. Pokud si necháváte snubní prsteny vyrobit na zakázku, tak počítejte s dobou jednoho až tří měsíců podle náročnosti a použitého materiálu. Nic neuspěchejte. Dbejte především na kvalitu, na ryzost. Snubní prsteny jsou na celý život a proto se zde nevyplatí šetřit, stejně tak, jako nešetříte svou láskou k milovanému protějšku. Jak budou Vaše snubní prsteny vypadat záleží jen na Vás. Prsten Vás bude doprovázet celý život a proto  je dobré vybrat takové snubní prsteny, které budou vyhovovat oběma. Budete je nosit každý den, proto by se vám měly nejen líbit, ale také by měly dobře sedět na prstu a materiál by měl něco vydržet. Však na Váš prsten bude pokaždé upřen zrak všech přítomných. Zlato má několik variant barevných odstínů, ze kterých můžete vybírat, nebo kombinovat a tím dosáhnete efektního dojmu. Mohou být hladké, s reliéfem, nepatrně odlišné a vsazené s kamínkem, s diamantem nebo briliantem. Téměř v každém klenotnictví si můžete nechat vyrýt jména nebo datum Vaší svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak. V poslední době je velmi moderní prstýnek s jedním kamínkem, který může být s briliantem nebo zirkonem.

Na výsluní se mezi mladými lidmi dostávají snubní prsteny z chirurgické oceli. Jsou lehčí než prsteny ze zlata, jsou za příznivou cenu, a je to ideální řešení pro  lidi, kteří mají alergii na kovy.