Nabízíme
zkušenosti
inovace
flexibilitu
kvalitu

Zkušenosti, inovace, flexibilita, kvalita a adaptabilita na změny trhu jsou hodnoty, které učinily za společnosti SOZOL servis nepřehlédnutelného partnera v průmyslové oblasti papíru a energetiky.

V případě jakéhokoliv dotazu ohledně naší práce, kapacit a dalších, nás neváhejte kontaktovat.
PRACUJEME
PRO VÁS JIŽ

32
LET
Areál firmy Sozol servis

O společnosti SOZOL servis

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti papírenského průmyslu a energetiky se společnost věnuje dodavatelským a stavebním procesům, instalacím jednotlivých strojních celků a jejich uvedení do provozu.

SOZOL servis, spol. s r.o. je společnost specializující se na realizaci projektů v papírenském průmyslu a energetice, jakož i v poskytování strojního servisu ve výše uvedeném odvětví.

Kapacity, zkušenosti a dovednosti naší společnosti umožnily, aby SOZOL servis získal podporu předních světových technologů a společně se mohl podílet na mnoha projektech po celém světě.

V oblasti služeb se SOZOL servis specializuje na montáže průmyslových a energetických zařízení, jakož i na jejich provoz a údržbu. Společnost se rovněž zabývá jejich záručním i pozáručním servisem.

NABÍZÍME

Společnost má ve městě Štětí vlastní výrobní areál a renovační obráběcí centrum, samozřejmostí je moderní strojní vybavení.

Servis
v papírenském
průmyslu
a energetice

Montáže,
modifikace,
údržba
a renovace

Obráběcí práce na klasických strojích

REFERENCE

Společnost SOZOL servis se podílela na významných projektech po celém světě. Zde jsou mimo jiné ty nejdůležitější.

Česká republika Švédsko Polsko Německo Velká británie Finsko Rakousko Slovensko Belgie Slovinsko Francie Švýcarsko Portugalsko Norsko Austrálie USA Itálie Nizozemí
CERTIFIKÁTY

SOZOL servis je, kromě jiných, vlastníkem certifikátů
ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, TÜV : SCC - Bezpečný dodavatel.

ISO 9001:2015 TÜV : SCC ANDRITZ : Čerpadla & ucpávky Chesterton : Čerpadla & ucpávky John Crane