Přeskočit na obsah
image 13

Chcete premiérovou hru zdarma: Může být!

Už jste si zahráli nejnovější díl epické fantasy série Zakleté císařství s názvem Vládce záhad? Pokud ne, tak teď máte jedinečnou šanci!
Hru jsme o víkendu slavnostně uvedli na trh a pro všechny fanoušky fantasy máme skvělou zprávu: Vládce záhad vám můžeme poslat ZDARMA! Jak na to se dozvíte v tomto článku.

image 22

Hráli jste všechny díly Zakletého císařství?

Série Zakleté císařství je jedna z nejmodernějších hledačkových sérií vůbec. Sedm dílů už jsme vám přinesli v minulých letech, nyní pro vám máme ten nejnovější Vládce záhad. Pojďme si připomenout všechny díly!

HRY ZDARMA SPIDLA

Může být pondělí potěšující? Někdy ano, i pondělí může přinést něco pěkného.

V tomto článku se dozvíte o úžasné nabídce na kolekci 15 her za neuvěřitelnou cenu 999 Kč! Původně tato kolekce stála 2535 Kč, takže ušetříte více než 60%. Kolekce obsahuje 12 her, které jsme nově zařadili do naší nabídky, a 3 kultovní hry, které se jinde jen tak neseženete. Vyberte si z her, které vás baví, ať už máte rádi strašidelná dobrodružství, logické hry, nebo si jen chcete odpočinout a pobavit se. Nabídka platí do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost!

hrichy kon

Byl by hřích nevyužít tuhle slevu!

Temně romantický příběh Hříchy otců nás zavede do světa, ve kterém vládne děsivý kult Těch bez tváře. Dokáže zachránit mladou dívku Clair před hrůzami, které ji po únosu čekají?
Dnes je poslední den, kdy máte možnost získat hru za necelou stovku!