Přeskočit na obsah
image 24

Vládce záhad vás vtáhne do světa intrik

Zakleté císařství je zpět a přináší osmý díl s názvem Vládce záhad. Jde o hru s propracovaným příběhem a skvělou grafikou, která ohromí nádhernými lokacemi i skvělými postavami.
Užijte si nové dobrodružství – nyní ho můžete mít zdarma!

image 13

Chcete premiérovou hru zdarma: Může být!

Už jste si zahráli nejnovější díl epické fantasy série Zakleté císařství s názvem Vládce záhad? Pokud ne, tak teď máte jedinečnou šanci!
Hru jsme o víkendu slavnostně uvedli na trh a pro všechny fanoušky fantasy máme skvělou zprávu: Vládce záhad vám můžeme poslat ZDARMA! Jak na to se dozvíte v tomto článku.

image 22

Hráli jste všechny díly Zakletého císařství?

Série Zakleté císařství je jedna z nejmodernějších hledačkových sérií vůbec. Sedm dílů už jsme vám přinesli v minulých letech, nyní pro vám máme ten nejnovější Vládce záhad. Pojďme si připomenout všechny díly!

HRY ZDARMA SPIDLA

Může být pondělí potěšující? Někdy ano, i pondělí může přinést něco pěkného.

V tomto článku se dozvíte o úžasné nabídce na kolekci 15 her za neuvěřitelnou cenu 999 Kč! Původně tato kolekce stála 2535 Kč, takže ušetříte více než 60%. Kolekce obsahuje 12 her, které jsme nově zařadili do naší nabídky, a 3 kultovní hry, které se jinde jen tak neseženete. Vyberte si z her, které vás baví, ať už máte rádi strašidelná dobrodružství, logické hry, nebo si jen chcete odpočinout a pobavit se. Nabídka platí do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost!